facebook

Дружина ведучого “Холостяка” показала, як Решетнік карає синів і зізналася, що мріє про доньку

Відомий телеведучий Григорій Решетнік – багатодітний тато. Разом із дружиною Крістіною чоловік мріє стати батьком дівчинки, але поки що у них виходять лише хлопчики.

Дружина ведучого “Холостяка” Григорія Решетніка Христина – мати трьох хлопчиків. Дівчина не лише займається будинком, побутом та дітьми, а й встигає активно вести блог в Інстаграмі. Христина ділиться своїми буднями, розповідає про виховання дітей та показує, як проводить час зі своїм зірковим чоловіком.

Нещодавно дівчина вирішила відповісти на запитання, які цікавлять її підписників. Христина відповіла у сториз на найцікавіші запитання публіки.

Так, відповідаючи на запитання, чи планують вони з Григорієм ще дітей, дівчина зізналася, що мріє стати мамою дівчинки. При цьому Христина наголосила, що її сини хочуть не сестричку, а братика, навіть двох.

Також підписники поцікавилися, чи наказує Григорій Решетнік своїх синів, коли ті не слухаються. На це Христина опублікувала милий кадр, на якому її чоловік грає з молодшим сином і відповіла:

Ну як їх можна карати?

Дружина ведучого “Холостяка” показала, як Решетнік карає синів і зізналася, що мріє про доньку

Нагадаємо, Григорій та Христина Решетніки одружилися у 2010 році. 2013 року у них народився перший син, якого назвали Іваном. У 2017 році родина Решетніків поповнилася: у них народився син Дмитро, а в 2020 році з’явився на світ хлопчик Олександр.

Подружжя неодноразово в інтерв’ю зізнавалося, що мріє стати батьками дівчинки, але поки що у них виходять лише хлопчики.

Нагадаємо, у травні цього року Решетнік разом із дружиною та дітьми виїхали на деякий час до Польщі через що нарвались на критику в Мережі. Публіка була обурена, що Григорій у період воєнного часу залишив Україну. Однак чоловік не став відмовчуватися і відповів на критику, що звалилася. Решетнік заявив, що закон не порушував, адже він, як багатодітний батько, має право виїжджати за кордон навіть у період військового стану. Також ведучий “Холостяка” запевнив, що поїхав не відпочивати, а працювати на благо України. Григорій Решетнік став ведучим благодійного концерту у Празі, зібрані гроші з якого передали на потреби ЗСУ.

Популярне

Схожі статті

Святослав Вакарчук у порваному светрі подякував за 5 концертів, 2 з яких було зірвано: ось таке неподобство

Гурт "Океан Ельзи" відіграв 5 концертів поспіль у Палаці Спорту з нагоди 30-річчя. Щоразу зал забитий ущерть. Святослав Вакарчук подякував усім присутнім на дійстві, попри непорозуміння, що виникли.

“З візою сталися проблеми”: донька Олі Полякової 19-річна Маша так і не поїхала до Америки на навчання

У 2022 році Оля Полякова хвалилася, що старша донька Маша навчатиметься у музичному коледжі в Англії. Згодом говорила, що дівчина перевелася до американського Берклі. Де вона насправді?

Одні просять, щоб було що випити, інші – коней: що є у райдері Полякової, Каменських та інших артистів

Кожен артист висуває певні вимоги до організаторів концерту, куди їх запрошують. Ці вимоги називаються райдер. Окрім звичайних речей деякі артисти замовляють щось дійсно неординарне.

Дружина Романа Сасанчина, який переміг у “Голосі країни 10”, виплеснула свої емоції: “Дикий істеричний плач”

За родинним життям Романа Сасанчина стежить чимало людей після того, як молодик здобув перемогу в "Голосі країни". Дружина Іванна теж частенько виходить на зв'язок, розповідаючи про власні проблеми.

“Квартет вкупі”: Юрій Горбунов і Катерина Осадча замилували мережу цим фото. Дітки схожі, як 2 краплі води

Знаменитий український телеведучий Юрій Горбунов замилував мережу світлиною з родиною у повному складі. Ведучий не часто ділиться особистим життям, тому фото викликало безліч відгуків у мережі.

Зірка “Дизель Шоу” Яна Глущенко згадала жінку, за якою плакала вся країна: Марини Поплавської немає 6 років

20 жовтня 2018 року назавжди стало для акторів "Дизель Шоу" чорним днем. Адже саме тоді водій автобуса, в якому поверталися з гастролей, не впорався з керуванням. Підсумок став трагічним.