Могилевська, Сумська, Астаф’єва та інші знаменитості, які поховали близьких людей під час війни

Повномасштабна війна на території України триває вже понад 5 місяців. За цей час тисячі українців втратили близьких людей. Знаменитості не виняток.

Хто з українських зірок пережив тяжку втрату під час війни, читайте у нашому матеріалі.

Ольга Сумська

Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Ольга Сумська

На третій день після початку повномасштабної війни в Україні пішла з життя мати відомої української артистки Ольги Сумської 88-річна Ганна Сумська. Жінка пережила Другу світову війну, але не змогла пережити новину про початок війни в Україні. Незважаючи на обстріли та прильоти, жінку поховали гідно на Байковому цвинтарі у Києві.

Наталія Могилевська

Знаменитості, що втратили близьких людей під час війни: Наталія Могилевська

Відома українська співачка Наталія Могилевська втратила родича через обстріл Маріуполя. Загинув рідний дядько артистки Олександр. Водночас був повністю зруйнований його будинок, куди щоліта їздила Наталя у дитинстві. Могилевська зізналася, що їй навіть не вдалося поховати дядька, забрати його тіло з Маріуполя було неможливо. Чоловіка поховали у його дворі місцеві жителі.

Маша Полякова

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Маша Полякова

Дочка відомої співачки Олі Полякової Маша втратила через війну свою близьку подругу. Машину з дівчиною, її матір’ю та молодшою сестрою розстріляли окупанти, коли вони намагалися евакуюватись із Київської області.

Андрій Бідняков

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Андрій Бідняков

Відомий телеведучий Андрій Бідняков під час війни втратив маму, яка мешкала у Маріуполі. Жінка хворіла, але померла, не витримавши сильного стресу.

Даша Астаф’єва

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Даша Астаф’єва

Співачка та актриса Даша Астаф’єва у березні зізналася, що втратила рідну бабусю. Через воєнні дії дівчина навіть не змогла поховати бабусю. Зробили це чужі люди.

Оля Цибульська

Знаменитості, які втратили близьких людей під час війни: Оля Цибульська

Співачка Оля Цибульська через війну втратила близького друга та колегу Каріма Гуламова. Саме він допоміг її батькам евакуюватись із окупованого Ірпеня. Карім був телеведучим на телеканалі “М2”, але з початку війни він вступив до лав ЗСУ. Чоловік загинув на фронті.