Ірина Білик викликала на сцену маму Наташі Корольової і облаяла її зятя Тарзана: “Виявився г*вном”

Легенда української сцени Ірина Білик дає благодійні концерти на підтримку України. На одному з них співачка викликала на сцену маму Наташі Корольової та публічно облаяла її зятя Тарзана.

Ірина Білик зустріла ранок 24 лютого 2022 року у себе вдома під Києвом. Артистка на власні очі побачила війну, яку розв’язала росія проти України, а окупанти позбавили її будинку. Зірка не раз зізнавалася, що була приголомшена тим, як реагують на війну її російські друзі та колеги. Більшість з них відмовчуються, а деякі взагалі підтримують ворога.

Ірина вирішила більше не витрачати сили на те, щоб пробити цю товсту стіну між колишніми друзями з росії та здоровим глуздом, присвятивши себе допомозі рідній країні. Наразі Білик дає благодійні концерти у Сполучених Штатах Америки. Там, до речі, давно мешкають родичі киянки-зрадниці Наташі Корольової. На відміну від неї самої, вони не бояться висловлювати позицію та підтримують Україну.

Наталя Корольова і Тарзан
Ірина Білик викликала на сцену маму Наташі Корольової та облаяла її зятя Тарзана

Ось на одному з концертів Ірини Білик у Маямі з’явилася мати Наташі Корольової Людмила Поривай. 76-річна жінка прийшла у патріотичному образі — жовтій сукні з блакитним шарфом.

Ірина підняла на сцену Людмилу Поривай і просто в її присутності публічно облаяла Сергія Глушка, більш відомого як Тарзан. Зять Поривай виявився путіністом.

Ваш зять виявився г*вном!

– сказала в мікрофон Ірина Білик, обійнявши маму Наташі Корольової.

Ірина Білик викликала на сцену маму Наташі Корольової та вилаяла її зятя Тарзана
Ірина Білик викликала на сцену маму Наташі Корольової та облаяла її зятя Тарзана

Реакція Людмили Поривай варта уваги — жінка відреагувала нестримним сміхом, так само як і весь зал глядачів.

Нагадаємо, на тлі війни у ЗМІ з’явилися чутки про розлучення Наташі Корольової та Тарзана після скандалу Глушка з тещею через різні позиції. Але незабаром пара разом вийшла в світ на концерт до Дня перемоги 9 травня. Співачка підтримала скандального чоловіка і разом з ним одяглася у вбрання з радянськими мотивами, висловивши тим самим своє ставлення до російського вторгнення на територію України.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.