Де і коли відбудеться прощання з Русланою Писанкою у Києві та чому акторку не ховали більше місяця

Відома українська актриса Руслана Писанка пішла із життя 19 липня поточного року. Прощання з народною улюбленицею пройде лише через місяць після її смерті.

Відома українська актриса Руслана Писанка завжди вирізнялася харизматичністю, яскравістю, вона була переповнена життєвою енергією. Коли Руслана захворіла, вона вирішила нікому не говорити про свою хворобу. Тому відхід із життя актриси став справжнім потрясінням не лише для її шанувальників, а й для колег Писанки. Тільки після смерті Руслани її чоловік Ігор Ісаков розповів, що його дружина діагностувала агресивну форму раку. Актриса кілька місяців боролася із хворобою в одній із клінік Німеччини, але рак виявився сильнішим.

Руслана Писанка пішла з життя
Де і коли відбудеться прощання з Русланою Писанкою у Києві

Оскільки актриса померла в Німеччині, а не в рідній Україні, членами сім’ї було ухвалено рішення кремувати тіло актриси за кордоном, а пізніше провести церемонію прощання на Батьківщині. Через паперову тяганину і всі формальності з моменту смерті Писанки до прощання з нею в Києві пройде трохи більше місяця.

Кремація та прощання з Писанкою у Німеччині пройшло 2 серпня.

Нещодавно чоловік Руслани Писанки Ігор повідомив про місце та дату прощання з актрисою у Києві.

З Русланою Писанкою можна буде попрощатися 21 серпня у Спасо-Преображенському соборі.

О 9-й годині початок Божественної літургії. Близько 11 години – Чин похорону Руслани та її мами, Діни Василівни

– повідомив чоловік актриси Ігор Ісаков у фейсбуці.

Варто зазначити, що у березні поточного року померла мати Руслани Писанки. Причиною стала та сама хвороба – рак, а 2012 року від онкології помер брат актриси.

Серед рідних актриса нікого не залишилася крім її чоловіка Ігоря Ісакова.

Нагадаємо, Ігор Ісаков – перший та єдиний офіційний чоловік Руслани Писанки. Одружилися вони у 2012 році, коли актрисі було вже 46 років. Дітей у подружжя не було, але актриса мала пасинка – сина Ігоря від першого шлюбу.

Руслана Писанка із чоловіком Ігорем Ісаковим
Як виглядає чоловік Руслани Писанки

В інтерв’ю Писанка зізнавалася, що шкодує, що не стала мамою. За її словами, вона занадто пізно почала замислюватися про материнство і коли вона вийшла заміж, то розуміла, що через вік про спадкоємців їй можна і не думати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.