Учасник “Холостячки-2” зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич одружується з чоловіком: “Не був чесним”

Учасник другого сезону романтичного шоу "Холостячка" зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич зізнався у нетрадиційній орієнтації та показав коханого чоловіка.

Після фіналу “Холостячки” глядачів цікавить доля улюблених учасників та головної героїні шоу. Співачка Злата Огнєвіч побудувати кохання на проекті не змогла. Її обранець, переможець сезону Андрій Задворний, покинув зірку ще до виходу останнього випуску на телеекрани. Зараз вони обидва вільні від стосунків і відкриті до нового кохання. Не менше уваги припало і головним фаворитам сезону – Дмитру Шевченку, Максиму Тарапаті, Андрію Хветкевичу, Роману Свечкоренко.

Після того, як Злата розбила у фіналі серце Дмитра, він невдовзі зустрів свою другу половинку, яка ще й мешкає в одному під’їзді з Огнєвіч. Психолог Рома Свечкоренко знайшов своє щастя з іншою дівчиною. Із Максимом Тарапатою екс-Холостячка продовжує тісно спілкуватися, залишаючи фанатам надії на поновлення романтичних відносин між ними. А Андрій Хветкевич, якого також називали Акваменом, усіх випередив і готується до весілля, але не зовсім традиційного – він закоханий у чоловіка.

Учасник Холостячки-2 зі Златою Огневич Андрій Хветкевич побрався з чоловіком
Учасник Холостячки-2 зі Златою Огнєвіч Андрій Хветкевич побрався з чоловіком

Нещодавно Андрій поділився з підписниками в Інстаграмі радісною новиною про заручини, а тепер зізнався, що у нього буде не дружина, а чоловік.

Довгий час я керувався стереотипами і не був чесним перед собою. Протягом останнього року я багато думав і розмірковував над собою, і нарешті готовий поділитися з усіма вами своєю правдою. Нещодавно він сказав “Так”, і сьогодні ми їдемо у невелику відпустку до Європи, щоб відсвяткувати наші заручини та його день народження.

, – написав Хветкевич.

Однією з перших на таку несподівану новину відреагувала Злата Огнєвіч, з якою Андрій намагався побудувати стосунки на “Холостячці”. Співачка від щирого серця побажала чоловікам щастя та відзначила сміливість Хветкевича.

Злата Огневич відреагувала на камінгаут Андрія Хветкевича
Злата Огнєвіч відреагувала на камінгаут Андрія Хветкевича

Також багато інших учасників 2 сезону “Холостячки” прийняли з повагою вибір Андрія та щиро за нього пораділи.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.