Тіна Кароль, Оля Полякова, Катя Осадча та інші: хто з українських знаменитостей вийшов заміж через вагітність

Знаменитості – теж люди. І у багатих і відомих людей може статися ситуація, коли доводиться грати весілля раніше запланованого через швидке поповнення в сім'ї.

Знаменитості з нашої добірки пішли під вінець, будучи вагітними. Однак усі ці пари дуже люблять один одного і їм вдалося створити міцний союз на багато років.

Оля Полякова та Вадим Буряковський

Хто з українських знаменитостей вийшов заміж вагітними: Оля Полякова

Оля Полякова познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Вадимом Буряковським на корпоративі, де виступала. Тоді майбутня зірка була артисткою-початківцем, нікому не відомою співачкою, а Вадим був одружений з іншою жінкою. Між ними одразу пролетіла іскра і спочатку Полякова була у статусі коханки. Однак через деякий час Вадим Буряковський покинув свою дружину заради молоденької співачки Олі Полякової. 2004 року вони офіційно одружилися. Тоді Полякова була на 3-му місяці вагітності. Через 6 місяців у подружжя народилася дівчинка Маша.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Хто з українських знаменитостей вийшов заміж вагітними: Катя Осадча

Катя Осадча та Юрій Горбунов до останнього приховували свої стосунки. Однак, коли у телеведучої почав рости живіт, все стало на свої місця і закохані оголосили про свої стосунки. Одружилися Катя та Юрій, коли Осадча була на 9-му місяці вагітності. Закоханим поставили штамп у паспорті і за кілька днів телеведуча народила хлопчика Ваню.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Хто з українських знаменитостей вийшов заміж у становищі: Маша Єфросиніна

Маша Єфросиніна вже 18 років одружена з бізнесменом і політиком Тимуром Хромаєвим. Телеведуча ніколи не приховувала, що виходила заміж, будучи вагітною. Через кілька місяців після весілля Єфросиніної та Хромаєва у них народилася дівчинка Нана.

Тіна Кароль та Євген Огір

Тіна Кароль та Євген Огір
Хто з українських знаменитостей вийшов заміж вагітними: Тіна Кароль

Відома українська співачка Тіна Кароль вийшла заміж за свого продюсера Євгена Огіра у 2008 році, будучи вагітною. Цікаво, що в одному з інтерв’ю співачка зізналася, що спеціально обрала весільну сукню вільного крою, щоби ніхто не помітив її живіт. Через кілька місяців після одруження у них народився хлопчик Веніамін. На жаль, їхнє сімейне щастя тривало не довго. У 2013 році чоловік Кароль Євген Огір помер від тяжкого онкологічного захворювання.

Схожі статті

Забутий багатьма рецепт 70-х років. Так готувала ще моя бабуся: збиваю молоко з оцтом і отримую цей шедевр

Знаючи цю маленьку хитрість, ваші булочки завжди будуть виходити пухкими, ніжними та повітряними. Для цього потрібно додати у тісто один секретний інгредієнт – оцет.

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.