День Незалежності 2022: Кароль, Каменських, Ротару, Вакарчук та інші зірки привітали українців зі святом

Сьогодні, 24 серпня, в Україні відзначають День Незалежності. Цього року цей день є ще важливішим і значущим для кожного українця, ніж будь-коли.

Привітати українців зі святом та розповісти своє ставлення до Дня Незалежності України вирішили багато українських знаменитостей.

Тіна Кароль

У своєму Інстаграм-блозі Тіна Кароль опублікувала фото, зроблене біля знаменитого київського фунікулера та написала багато теплих слів. Кароль наголосила, що під час війни незалежність країни стала для неї її особистою незалежністю. Тіна наголосила, що вона повністю ототожнює себе з Україною.

Настя Каменських

Відома українська співачка Настя Каменських оприлюднила зворушливий ролик, зроблений на вулицях Києва. Дівчина згадала різні етапи свого життя та дорослішання, які проходили саме у цьому місті. Настя наголосила, що Україна переживала різні часи, але український народ завжди буде вільним та незалежним.

Григорій Решетнік

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік опублікував сімейне фото, де він із дружиною та трьома дітьми позують у вишиванках. Чоловік привітав країну з Днем Незалежності та впевнено сказав, що нікому не вдасться зламати чи перемогти український народ.

Софія Ротару

Софія Ротару, яка тривалий час мовчала з приводу війни в Україні, У День Незалежності опублікувала сторіз, у якому коротко та лаконічно привітала країну із цим важливим днем.

Кароль, Каменських, Ротару, Вакарчук та інші зірки привітали українців зі святом

Святослав Вакарчук

Фронтмен гурту “Океан Ельзи” дуже лаконічно привітав українців із Днем Незалежності та написав важливі слова:

Не питай у інших, коли скінчиться війна… Запитай себе, що ти зробив для Перемоги!

Потап

Чоловік Насті Каменських репер Потап у своєму мікроблозі опублікував акт проголошення незалежності України та привітав українців зі святом.

Катерина Кухар

Українська балерина Катерина Кухар у своєму привітанні наголосила, що зараз усі державні свята хочеться присвячувати людям. Адже люди – це і є держава.

Цьогорічний День Незалежності про те, щоб кожен з нас усвідомив, що народ створив нову країну. Ми є незалежність.

, – Написала Кухар.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.