Сумська та Борисюк, Камалія та Захур та інші: ТОП-5 найміцніших та найщасливіших пар українського шоу-бізнесу

Створити міцну та щасливу сім'ю, яка пройде всі випробування та життєві труднощі, не так уже й легко. А знаменитостям через щільний робочий графік і популярність ще складніше знайти людину, з якою можна прожити все життя.

Серед зірок українського шоу-бізнесу є багато тих, які не можуть знайти своє щастя, проте є й ті знаменитості, котрим пощастило знайти другу половинку. У цій добірці ми зібрали українських зірок, які створили найміцніші та найщасливіші шлюби.

Камалія та Мохаммад Захур

Камалія з родиною відпочиває у Туреччині
ТОП-5 найміцніших та найщасливіших пар українського шоу-бізнесу: Камалія та Мохаммад Захур

Українська співачка Камалія вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура у 2003 році. Їх любові не завадили ні різниця у віці в 22 роки, ні різниця у національності та релігії. Цікаво, що закохані вирішили одружитися лише через 3 місяці після знайомства.

Камалія та Мохаммад щасливі у шлюбі майже 20 років. Вони виховують 8-річних двійнят Арабеллу та Мірабеллу.

Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська та Віталій Борисюк
ТОП-5 найміцніших та найщасливіших пар українського шоу-бізнесу: Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Відома акторка Ольга Сумська живе у шлюбі з Віталієм Борисюком уже трохи більше, ніж чверть століття. Це другий шлюб для актриси. Саме з Віталієм Сумська зрадила свого першого чоловіка, що і стало причиною розлучення. Сумська та Борисюк мають спільну доньку Ганну, якій 20 років. Також вони разом виховали дочку Ольги від першого шлюбу Антоніну.

Ірина Федишин та Віталій Човник

Сім'я Ірини Федишин
ТОП-5 найміцніших і найщасливіших пар українського шоу-бізнесу: Ірина Федишин та Віталій Човник

Відома українська співачка Ірина Федишин одружена вже 16 років. Ірина та Віталій мають двох дітей: 11-річного Юрія та 5-річного Олега.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

ТОП-5 найміцніших та найщасливіших пар українського шоу-бізнесу: Лілія Ребрик та Андрій Дикий

Українська актриса та телеведуча Лілія Ребрик вже 10 років щаслива у шлюбі з хореографом Андрієм Диким. Їхні почуття зародилися на проекті “Танці із зірками”, де Андрій став партнером Лілії. З того моменту закохані не розлучалися. У шлюбі у Ребрик та Дикого народилося двоє дітей: дівчатка Поліна та Діана.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

ТОП-5 найміцніших і найщасливіших пар українського шоу-бізнесу: Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Українська телеведуча Маша Єфросиніна у шлюбі з політиком Тимуром Хромаєвим уже 18 років. Вони побралися, коли жінка вже була вагітною. Незабаром з’явилася дівчинка Нана.

Шлюб Тимура та Маші переживав важкі часи. Подружжя навіть розходилося на деякий час, проте їм вдалося зберегти сім’ю та налагодити стосунки. Окрім 18-річної Нани Єфросиніна та Хромаєв виховують ще 8-річного сина Олександра.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.