Андрій Данилко вперше поділився, скільки у нього дітей та хто їхня мати: “Двоє чи троє?”

Відомий співак, автор музики та віршів, виконавець яскравої та самодостатньої Вєрки Сердючки Андрій Данилко прокоментував чутки про дітей та про їхню можливу матір.

Почнемо з того, що особисте життя Андрія завжди було за сімома замками від цікавих поглядів. 48-річний Андрій ніколи не був одружений. За вдачею людина чутлива і вразлива, Данилко не може підпускати людей близько до свого серця, віддає перевагу самотності. Перше кохання трапилося зі співаком ще в школі, це була його сусідка по парті Анечка Сердюк. Дівчинка насміхалася з юного Андрія через малозабезпеченість Данилка, і тоді він сказав їй зі злості, що та ще пошкодує, що не обрала його. Коли Андрій Данилко став популярним завдяки своєму “СВ-шоу”, йому одразу приписали роман із актрисою Радмилою Щеголєвою, яка грала мовчазну Гелю. Сама Радмила неодноразово зізнавалася, що Данилко змінив її життя і змусив поглянути на світ інакше. Другою “коханою” Данилкою стала Інна Білоконь, виконавиця ролі мами Сердючки. Співак публічно не підтверджував ці чутки, лише одного разу в інтерв’ю “Слава+”, та й то – побічно. Потрібно було відповідати неправдою, і коли запитали, чи були у нього стосунки з Білоконь, той відповів “ні”.

Андрій Данилко з Інною Білоконь
Андрій Данилко з Інною Білоконь

У мережу потрапили навіть фото з зірками, що цілуються, але більше нічого про їхні стосунки не відомо. Ходили чутки також і про роман із “іншою” Гелею – Ольгою Ліцкевич. Більше того, розповідали навіть, що співак має двох синів – Михайла та Івана. Артист довго не хотів розвіювати амплуа таємниці, поки одного разу не випалив в одному з інтерв’ю:

Кому яка різниця? Два сини, чи три? Це моє життя, я не хочу про це говорити. Але скажу, що це абсурд повний і я не знаю, хто це вигадує. Ви мені хоч скажіть, хто їхня мати?

Наразі Андрій Данилко зайняв активну громадянську позицію, негативно висловлюється про війну росії в Україні, допомагає всім, чим може, і не залишив Київ у скрутні часи.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.