У Мережі розповіли, як виглядала онкохвора Анастасія Заворотнюк під час своєї останньої публічної появи

Російська актриса Анастасія Заворотнюк, яку всі знають завдяки ролі няні Віки у серіалі "Моя прекрасна няня", давно бореться із раком термінальної стадії.

За будь-якими появами Анастасії Заворотнюк у кіно та серіалах стежила величезна кількість фанатів, але у 2019 році вона різко зникла з публічного поля, а невдовзі з’явилася інформація про важкий діагноз зірки. Виявилося, що у неї виявили рак головного мозку четвертої стадії.

Сім’я актриси дані не підтверджувала, але до Мережі просочився той факт, що Заворотнюк було госпіталізовано у критичному стані. Лікарям вдалося її стабілізувати, а після цього почали говорити про експериментальне лікування, хоча рідні та близькі Анастасії продовжують зберігати мовчання. Не заперечують вони лише те, що Заворотнюк справді хвора, але вони не втрачають надії на диво.

У Мережі розповіли, де і коли зірка серіалу “Моя прекрасна нянька” з’являлася востаннє. Це було за кілька місяців до її зникнення у квітні 2019 року. Заворотнюк відвідала відкриття ювелірного салону у Єревані, столиця Вірменії.

Як виглядала онкохвора Анастасія Заворотнюк під час останньої публічної появи

Як стверджують засоби масової інформації, Анастасія була зовсім не схожа на себе звичайну, веселу та усміхнену. Вона виглядала сумною та задумливою. Усі, хто її бачив тоді впевнені, що про діагноз вона вже знала. Приблизно в той період багато хто помітив дивний шрам на шиї Заворотнюк. Це може бути рубець від такої процедури, як біопсія. В онкології ця процедура передбачає забір зразка тканини з пухлини, щоб за результатами дослідження встановити вид раку.

Нагадаємо, старша донька Анастасії Заворотнюк Анна активно веде блог у соціальній мережі Інстаграм, але ніяк не висвітлює хворобу знаменитої матері, хоча постійно отримує багато питань на цю тему. Дівчина демонструє своє безбідне життя, постійно літаючи на найпрестижніші курорти.