Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру: Андрій Бєдняков відреагував

Відомий український телеведучий Андрій Бєдняков, який народився та виріс у Маріуполі, відреагував на фото Надії Бабкіної на тлі маріупольського драмтеатру.

Надія Бабкіна з початком повномасштабної війни росії проти України ясно виявила свою позицію і поповнила список путіністів, які не заслуговують на жодну повагу з боку українського народу. Співачка відвідала окупований Маріуполь із метою виступити на пропагандистському концерті для місцевих мешканців. Так званій зірці вистачило совісті виконувати українські народні пісні та навіть фотографуватись разом зі своїм колективом на тлі зруйнованого маріупольського драмтеатру, фото якого облетіло весь світ.

Засмагла артистка у туніці-сорочці, чорних бриджах, шльопанцях та в чорній перуці не посоромилася позувати перед місцем, в якому сконцентрована неймовірна кількість горя українського народу. Бабкіна також лицемірно заявила, що українці, які залишилися жити в Маріуполі, прийняли її нібито із захопленням, від чого у неї стояв ком у горлі.

Надія Бабкіна зі своїм пісенним військом та ботоксом приїхала та сфотографувалася на тлі Маріупольського драм театру

, – написав Андрій Бєдняков.

Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру
Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру

Телеведучий, який народився і виріс у Маріуполі, додав, що це той самий театр, на який російські війська скинули бомбу, поховавши понад триста людей, що ховалися від снарядів.

Для Бабкіної Маріуполь – не перше місто у її окупантському турне. Вона вже побувала в Луганську і планує поїздити іншими містами Донбасу, які тимчасово перебувають під контролем росії.

Надія Бабкіна осоромилася перед аудиторією
Надія Бабкіна приїхала до Маріуполя та влаштувала фотосесію на тлі драмтеатру

Нагадаємо, путіністами також виявилися такі російські артисти, як Поліна Гагаріна, Микола Басков, Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв, українки Наташа Корольова та Таїсія Повалій, Юлія Чичеріна, Леонід Якубович, Іван Охлобистін, Стас Михайлов, Володимир Пресняков, Тіна Канделакі, Вікторія Дайнеко, Лариса Доліна, Григорій Лепс, Анна Семенович та багато інших.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.