Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських і розповів, що знає: “З’являлася у просторому одязі”

Популярний український хореограф та суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма вирішив обговорити з шанувальниками чутки про вагітність Насті Каменських від Потапа.

Влад Яма активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де в нього вже понад 500 тисяч підписників. Саме вони першими дізналися, що зараз, доки в Україні триває повномасштабна війна, Яма перебуває зі своєю родиною у Сполучених Штатах Америки. В інтерв’ю танцюрист уточнив, що покинув країну в перший день 24 лютого, поки чоловікам можна було виїжджати за кордон. Спочатку він із дружиною Ліліаною та сином Леоном кілька днів перебував у Європі, а потім родина відлетіла до США. Батьки хореографа залишилися у Запоріжжі у безпосередній близькості від фронту, але понад два місяці на вимогу Влада вони провели у горах на Прикарпатті, коли окупанти зайшли до Запорізької області.

Перебуваючи в Америці, суддя шоу “Танці з зірками” влаштовує благодійні майстер-класи, поки дружина займається домашнім побутом і вихованням.

Влад Яма з дружиною і сином
Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає

Крім того, Влад Яма також встигає тримати зв’язок з підписниками в Мережі. Зненацька для аудиторії танцюрист вирішив обговорити гарячу новину про вагітність Насті Каменських. Нещодавно дружина Потапа вперше за півроку війни повернулася в Україну з-за кордону і постала в більш пишній формі, ніж раніше. Це спровокувало чутки про майбутнє поповнення у зірковій родині.

Влад Яма прокоментував новину під таким заголовком, що Настя Каменських особисто відповіла на чутки про вагітність. У ній йдеться про те, що на нових фото співачка ховається і прикриває талію, а також більше не носить облягаюче вбрання:

На знімках на повний зріст NK з’являлася виключно у просторому одязі, що тільки зміцнювало здогадки

Особливо всіх схвилював знімок, на якому Настя Каменських прикрилася прапором України і став помітний животик.

Вагітна Настя Каменських на новому фото ледь помістилася в об'єктив
Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає

Ось що з цього приводу Яма сказав:

Хм … Це ж років 8 вже триває

Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає
Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає

Схожі статті

Ресторанний салат “Цезар” тепер готую вдома: випросила в офіціанта рецепт заправки і тепер дивую чоловіка

Приготувати ресторанний салат "Цезар", який всі ми так любимо, можна вдома зі звичайних продуктів. Варто лише обрати свій ідеальний рецепт, який буде смакувати найбільше.

Рецепт підгледіла у французькому ресторані: найсмачніша картопляна запіканка “Гратен” у духовці – дуже ніжна

Гратен – найбільш вишуканий рецепт приготування картоплі. Ви можете робити цю страву і на кожен день і на святковий стіл. Запіканка виходить ніжною і вершковою.

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.