Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських і розповів, що знає: “З’являлася у просторому одязі”

Популярний український хореограф та суддя проекту "Танці з зірками" Влад Яма вирішив обговорити з шанувальниками чутки про вагітність Насті Каменських від Потапа.

Влад Яма активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де в нього вже понад 500 тисяч підписників. Саме вони першими дізналися, що зараз, доки в Україні триває повномасштабна війна, Яма перебуває зі своєю родиною у Сполучених Штатах Америки. В інтерв’ю танцюрист уточнив, що покинув країну в перший день 24 лютого, поки чоловікам можна було виїжджати за кордон. Спочатку він із дружиною Ліліаною та сином Леоном кілька днів перебував у Європі, а потім родина відлетіла до США. Батьки хореографа залишилися у Запоріжжі у безпосередній близькості від фронту, але понад два місяці на вимогу Влада вони провели у горах на Прикарпатті, коли окупанти зайшли до Запорізької області.

Перебуваючи в Америці, суддя шоу “Танці з зірками” влаштовує благодійні майстер-класи, поки дружина займається домашнім побутом і вихованням.

Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає

Крім того, Влад Яма також встигає тримати зв’язок з підписниками в Мережі. Зненацька для аудиторії танцюрист вирішив обговорити гарячу новину про вагітність Насті Каменських. Нещодавно дружина Потапа вперше за півроку війни повернулася в Україну з-за кордону і постала в більш пишній формі, ніж раніше. Це спровокувало чутки про майбутнє поповнення у зірковій родині.

Влад Яма прокоментував новину під таким заголовком, що Настя Каменських особисто відповіла на чутки про вагітність. У ній йдеться про те, що на нових фото співачка ховається і прикриває талію, а також більше не носить облягаюче вбрання:

На знімках на повний зріст NK з’являлася виключно у просторому одязі, що тільки зміцнювало здогадки

Особливо всіх схвилював знімок, на якому Настя Каменських прикрилася прапором України і став помітний животик.

Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає

Ось що з цього приводу Яма сказав:

Хм … Це ж років 8 вже триває

Влад Яма розкрив секрет вагітності Насті Каменських та розповів, що знає