Діти Камалії відзначають день народження: чому співачка не могла стати мамою 10 років і як виглядають дівчата

6 вересня доньки найбагатшої співачки України Камалії відзначають 9-й день народження. Арабелла та Мірабелла — дуже бажані та довгоочікувані діти, адже Камалія чекала на них цілих 10 років.

Українська співачка Камалія вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура у 2003 році. Їхня історія кохання схожа на романтичну казку: багатий бізнесмен побачив просту українську дівчину та закохався з першого погляду. Камалія та Мохаммад одружилися через 3 місяці після знайомства. Їх любові не завадили ні різниця у віці, ні різниця у національності та релігії. Однак були в їхньому сімейному житті і складні моменти. Камалія цілих 10 років намагалася стати мамою, але всі спроби були марними.

Як виглядає чоловік Камалії

В інтерв’ю співачка розповідала, що мала проблеми зі здоров’ям. Завагітніти співачка могла, а ось виносити ні. Камалія не приховує, у неї зірвалася не одна вагітність. Викидні були і на другому і на третьому місяці вагітності.

2013 року стало відомо, що Камалія вагітна. При цьому співачка повідомила про свій стан, будучи вже з пристойним животом. Через кілька місяців на світ з’явилися двійнята Мірабела і Арабелла.

Дочки Камалії відзначають день народження: чому співачка не могла стати мамою 10 років і як зараз виглядають дівчата

Тоді в Мережі ходили чутки, що насправді дітей для Камалії та Захура народила сурогатна мати, а живіт співачка просто собі підкладала, щоби зобразити вагітність. Проте сама Камалія спростувала ці чутки. Співачка запевняє, що довго не говорила про швидке поповнення лише через те, що раніше у неї всі вагітності зривалися і вона не хотіла завчасно повідомляти про майбутнє материнство. Камалія не приховує, що дівчатка з’явилися на світ за допомогою ЕКЗ.

Як виглядають чоловік та діти Камалії

6 вересня дочкам Мохаммада та Камалії виповнилося 9 років. Батьки дуже люблять своїх доньок і намагаються дати їм усе найкраще: найкраща освіта, найкращі місця для відпочинку, найкращі умови проживання.

Варто відзначити, що Арабелла та Мірабелла ростуть дуже талановитими та харизматичними дівчатками. З ранніх років вони займаються вокалом, гімнастикою, плаванням, грою на музичних інструментах та верховою їздою.

У день народження дівчат Камалія вирішила їх привітати і написала дуже зворушливий пост у своєму Інстаграм-блозі. Співачка наголосила, що день, коли вона стала мамою, — це найщасливіший день у її житті.