Ектор Хіменес-Браво зізнався, що зустрів ідеальну жінку: підходить за всіма параметрами

Популярний ресторатор та ведучий проекту "МастерШеф" поділився роздумами про те, якою має бути ідеальна жінка для нього. Хіменес-Браво дуже сумує за своєю коханою дівчиною, ім'я якої він досі тримає у секреті.

Популярний український ресторатор, шоумен та багаторічний суддя шоу “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво, який під час війни відкрив новий ресторан у Львові, часто ділиться з шанувальниками яскравими публікаціями на своїй сторінці в соцмережах. На цей раз шеф-кухар виклав чарівне фото, на якому він зображений у романтичному образі: у піджаку з білою сорочкою, а в руці тримає червону троянду. У підписі до нього Ектор розповів про те, якою, на його думку, має бути ідеальна жінка. Як зазначив Ектор у своєму Інстаграм, ідеальна жінка – це та, яка дає себе досягти. Це означає, що дівчина нічого не додумуватиме, а дозволить самостійно приймати рішення.

Не каже “я сама” – вона вміє просити про допомогу, якщо це навіть вибрати вино на вечерю, дати пораду чи допомогти із застібкою. Так відчуваю, що потрібний. Вона має своє життя – вона займається чимось, танці, англійська чи недільна мафія. Не бачить у мені свій Всесвіт, тому що Всесвіт уже є в ній. І нам добре разом, ми доповнюємо одне одного, а не шукаємо порятунку.

Ектор Хіменес-Браво з таємничою коханою

Водночас зірка “МастерШеф” Ектор Хіменес-Браво зізнався, що він може дати своїй коханій:

Я її опора, фізично, емоційно та матеріально. Я завжди знаю, що запропоную, який буде план. Знаєте, так важливо знати, чого хочеш, бо колись розумієш, що вже маєш. Сумую.

Нагадаємо, що Ектор-Хіменес Браво нарешті знайшов свою другу половинку. Ходять чутки, що нова супутниця не більше 30 років. Більше того, кажуть, що колумбійський ресторатор мріє із пишноволосою брюнеткою зіграти весілля.