Найбагатша співачка України Камалія зізналася, що її сестра захищає Україну: ми майже не розмовляємо

Українська співачка розповіла, що її двоюрідна сестра служить у Збройних Силах України. Співачка переживає з цього приводу, але пишається своєю сестричкою. Вона також намагається допомагати сестрі та її побратимам на передовій.

Співачка Камалія заявила, що одна з її двоюрідних сестер служить у Збройних силах України та бореться проти російських окупантів. Про це вона розповіла в інтерв’ю Rostyslove Production.

Їй багато не можна говорити, але питаємо, як справи, як вона там. Запитуємо, коли перемога, а вона каже: “Думаю, що скоро”

– поділилася виконавиця.

За словами знаменитості, вона також намагається допомагати сестрі та її побратимам на передовій.

Зверталася до мене, бо потрібна була допомога… Ми допомагаємо, ми не можемо всім, але ми співпрацюємо з тими, з тими й так допомагаємо.

Сім'я Камалії та Захура
Сім’я Камалії та Захура

Нагадаємо, раніше Камалія висловилася з приводу росіян, які хочуть знищити Україну. Вона опублікувала відео у своєму Інстаграм, на якому росіяни кажуть, що саме росія має перемогти у війні з Україною та масово підтримують путінський режим. Після таких висловлювань Камалія назвала їх “бур’яном”, який потрібно виривати з розвиненого суспільства всього світу. Сама Камалія разом із дочками-двійнятами та чоловіком-мільярдером повернулася в Україну після піврічного блукання Європою. Хоч у пари є багато будинків у різних країнах, сім’я воліла все ж таки повернутися до Києва. Тут і пішли до школи їхньої дочки Арабелла та Мірабелла.

Камалія із Захуром допомагають воїнам ЗСУ з початку повномасштабного вторгнення. Співачка запостила відео, в якому тримає в руках подяку військових. Публіка у захваті:

  • Камалія, ми Вам усе життя будемо вдячні за вашу допомогу і ніколи не забудемо.
  • Ми вами пишаємося, дякуємо за все.
  • Які ви молодці! Разом до Перемоги!

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.