День народження Каті Осадчої: маловідомі та цікаві факти з життя телеведучої, які вас здивують

У день народження відомої телеведучої Каті Осадчої ми зібрали найцікавіші та найневідоміші факти з життя телезірки. Подробиці читай далі у матеріалі.

12 вересня відома телеведуча Катя Осадча відзначає 39 день народження. Свою кар’єру на телебаченні зірка розпочала у 19 років і до сьогодні вона є однією з найвідоміших та найзатребуваніших телеведучих України.

День народження Каті Осадчої: маловідомі та цікаві факти з життя телеведучої, які вас здивують

Осадча з тих знаменитостей, які мало розповідають на публіку про своє особисте життя. Наприклад, обличчя свого середнього сина Івана вона приховувала до його 4-річчя, а про існування 19-річного сина Іллі зовсім мало хто знає.

ТОП-10 цікавих фактів із життя Каті Осадчої

  • Катя Осадча народилася у Києві. Батько дівчини багато років очолював компанію “Київприлад”, а мати була домогосподаркою з дипломом бібліотекаря.
  • Мало хто знає, але Осадча має молодшого брата Володимира. Чоловік професійний спортсмен. Зараз він працює тренером з вейксерфінгу та бере участь у різних змаганнях. Володимир не одружений, але знаходиться у стосунках.
Як виглядають батько та брат Каті Осадчої
Як виглядають батько та брат Каті Осадчої
  • У шкільні роки Катя Осадча займалася музикою, танцями і навіть була учасницею хореографічного ансамблю.
  • У підлітковому віці майбутня телезірка закинула музику та зайнялася моделінгом. Це захоплення переросло у професійну кар’єру. З 13 до 18 років Осадча працювала на міжнародних модних показах у Токіо, Лондоні, Франції та Німеччині. Вона була успішною моделлю.
Як виглядала Катя Осадча, коли працювала моделлю
Як виглядала Катя Осадча, коли працювала моделлю
  • Закінчила модельну кар’єру Осадча, коли зустріла свого майбутнього чоловіка – народного депутата України Олега Поліщука.
  • У віці 18 років Катя вийшла заміж за Олега Поліщука, який старший за неї на 15 років. Вже через рік у них народився син Ілля, а ще через кілька років подружжя розлучилося. За словами телеведучої, причиною розлучення стала різниця у віці, адже Осадчій хотілося гуляти та розвивати свою кар’єру на телебаченні, а її чоловік хотів спокійного, тихого сімейного щастя.
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої
  • Катя Осадча закінчила історичний факультет Київського університету ім. Тараса Шевченка.
  • Катя Осадча 15 років працює ведучою програми “Світське життя”. Цікаво, що родзинкою телеведучої є неординарні вбрання та головні убори, а ось у звичайному житті Катя віддає перевагу зручному і простому одягу та відсутності макіяжу.
Незвичайні образи Каті Осадчої
Незвичайні образи Каті Осадчої
  • У 2015 році Катя Осадча закрутила роман із Юрієм Горбуновим. Чоловік покинув заради Осадчої дружину, з якою прожив у шлюбі 20 років. Цікаво, що Осадча та Горбунов до останнього приховували свої стосунки. Вони одружилися за кілька днів до того, як телеведуча народила їх першого сина Івана. Тільки після офіційного оформлення відносин Осадча та Горбунов публічно заявили про свої стосунки.
  • Катя Осадча – багатодітна мати. Її старшому синові Іллі – 19 років. Цього року він вступив до престижного університету США, де навчається на спеціальності ІТ-технологій. Середньому синові Івану – 5 років, а молодшому Данилові – 1 рік.
Як виглядають діти Каті Осадчої
Як виглядають діти Каті Осадчої

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.