Андрій Хветкевич після камінг-ауту розповів, хто йому подобався на “Холостячці”: це не Злата Огнєвіч

Нещодавно Андрій Хветкевич здійснив камінг-аут. Коли хвиля подиву стихла, учасник шоу "Холостячка" вирішив ще раз шокувати шанувальників і зізнався, що відчував симпатію до кількох учасників телепроєекту

Учасник реаліті-шоу “Холостячка-2” Андрій Хветкевич нещодавно “вийшов із тіні” та зізнався всім шанувальникам – він однаково зацікавлений як жінками, так і чоловіками. Повідомив Хветкевич про це на особистій сторінці у соціальній мережі Інстаграм, а після зізнання від нього відписалося понад сто тисяч людей.

Екс-учасник “Холостячки” заявив, що зробив пропозицію руки та серця своєму хлопцеві, а той погодився. Поки одні “плювалися” від цієї новини, інші з радістю поставилися до повідомлення Хветкевича та почали вітати коханих. Злата Огнєвіч приєдналася до привітань та обсипала пару приємними словами та побажаннями міцного кохання.

Після визнання чоловіка буквально “засипали” незручними питаннями про їхні стосунки, а також про реакцію сімей на зізнання. Так, Хветкевич поділився, що його мати підтримала вибір Андрія, а також з радістю зустріла обранця Андрія – колумбійця Філіппе. Зазначимо, що пізніше стало відомо, що Андрій та Філіппе були знайомі ще до участі Хветкевича у шоу “Холостячка”, проте, коли майбутні кохані посварилися, Андрій вирішив спробувати знайти своє кохання на телепроєкті.

Хветкевичу сподобався Роман Свічкоренко на зйомках шоу
Хветкевичу сподобався Роман Свічкоренко на зйомках шоу

Нещодавно Хветкевич поділився одкровенням про те, що на зйомках телепроєкту “Холостячка-2” він усвідомив, що відчуває почуття відразу до кількох учасників шоу, до яких не входить Злата Огнєвіч. Так, Андрій поділився, що “нерівно дихав” до Романа Свечкоренка, психолога, а також Дмитра Шевченка, спортсмена.

Крім того, Андрій Хветкевич додав, що в обох чоловіків традиційна орієнтація, а тому у нього не виникало думок, що з ними щось може скластися – він спочатку розумів, що це нерозділена симпатія.

Насправді мені подобалося двоє чоловіків. Це Рома Свечкоренко, він справді дуже гарний. І Діма Шевченко. Він дуже мужній, такий класний. Але вони обидва гетеро. Жодні ні бі, ні геї. Я це знаю на 100%

, – прокоментував Хветкевич в інтерв’ю Аліні Доротюк.

Дмитро Шевченко припав Андрію Хветкевичу до душі
Дмитро Шевченко припав Андрію Хветкевичу до душі

До того ж, у рамках інтерв’ю Андрій наголосив, що він є саме бі, а не геєм – йому однаково подобаються не лише чоловіки, а й жінки.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.