Ксенію Мішину запрошували на зйомки російського “Холостяка”: могла б бути з Тіматі, але обрала Еллерта

Учасниця першого сезону відомого любовного реаліті-шоу "Холостячка" та відома українська актриса Ксенія Мішина розкрила всю піднаготну культової передачі та розповіла про те, як її звали зніматися в росії

Телевізійне реаліті-шоу про кохання стало одним із найпопулярніших проєктів у всьому світі. “Холостяка” та “Холостячку” дивляться не лише в Україні, а й практично в будь-якому іншому куточку планети. Саме тому телеглядачам завжди цікаво дізнатися про цікаві деталі зйомок передачі.

Учасниця першого сезону української “Холостячки” Ксенія Мішина у підкасті GLOSTER FM поділилася цікавими фактами, про які ніхто раніше не чув. Так, актриса розповіла про те, що деякі учасники шоу прийшли на зйомки не заради того, щоб знайти кохання. На шоу були люди, для яких пріоритетом був піар. Також Ксенія Мішина розповіла про те, що її запрошували на зйомки російського варіанта “Холостяка”.

Згадуючи про те, як знімалася у реаліті-шоу, Ксенія Мішина відчуває лише теплі та позитивні емоції. Акторка ділиться, що їй було дуже приємно стати центром уваги стільки красивих та цікавих чоловіків. Крім того, для дівчини зйомки в “Холостячці” стали життєвим досвідом, а в процесі участі у шоу актриса здобула для себе не один урок.

Ксенія Мішина розповіла, як їй написали продюсери російського реаліті
Ксенія Мішина розповіла, як їй написали продюсери російського реаліті

Однак, Ксенія Мішина поділилася одкровенням, що на шоу все-таки були чоловіки, які прийшли не з метою підкорити її серце, а з мотивацією “набити” собі ім’я та стати популярним. Акторка заявила, що вона дуже швидко розпізнала таких учасників і без обговорень вигнала їх із шоу. Мішина не називала імен, проте справжні шанувальники, які уважно дивилися кожен випуск, і без натяків зрозуміють, про кого йдеться.

Я вчилася спілкуватися з чоловіками та приймати будь-яку особистість. Я дякую, що такий досвід був у моєму житті. Ми всі когось вибираємо. Ніхто нікого не змушував йти у це шоу. Кожен чоловік йшов за власним бажанням і з власними цілями

, – прокоментувала ситуацію зірка та додала, що вона з легкістю могла б побудувати стосунки з будь-ким, хто став би переможцем реаліті-шоу.

Ксенія Мішина також розповіла про цікавий випадок, коли під час зйомок “Холостячки” їй написали продюсери схожого шоу. Так, керівники російського “Холостяка” вирішили запросити українську знаменитість на зйомки романтичної передачі. Звичайно, Мішина відмовилася, проте могла брати участь у змаганні за серце репера Тіматі.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.