Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків: телеведуча була впевнена, що Юрій не “по чоловіках”

Відома пара українського телебачення Юрій Горбунов та Катя Осадча розповіли про те, як розпочиналися їхні стосунки і хто з них зробив перший крок.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з 2017 року є офіційними чоловіком та дружиною. З того часу у них з’явилися двоє спільних дітей, сини Іван і Данило, при цьому вони замислюються про третю дитину. Пара мріє про дівчинку і не відкидає можливості усиновлення, оскільки через повномасштабну війну росії проти України безліч українських діток залишилися без сімей.

Осадча та Горбунов за всі роки своїх стосунків не потрапляли у публічні скандали та завжди демонстрували справжній приклад щасливого шлюбу. При цьому відомо, що роман між ними зав’язався того ж року, що Юрій подав на розлучення зі своєю першою дружиною Людмилою після 20 років шлюбу. Катерину не бентежить статус розлучниці і жодних коментарів із цього приводу вона не дає.

Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків

Вперше зіркова пара нещодавно розповіла, як зароджувалася їхня історія кохання і хто виступив ініціатором початку романтичних стосунків. В ефірі ранкового шоу “Сніданок з 1+1” Горбунов та Осадча зізналися, що іскра та хімія виникла під час зйомок “Голосу”. Юрій підвозив Катю додому, і вона кілька разів запрошувала його зайти в гості на чай. Після двох відмов Осадча навіть подумала, що жінки його не цікавлять, але втретє він таки погодився.

Осадча та Горбунов розповіли про початок своїх стосунків

У результаті саме ведуча програми “Світське життя” зробила перший крок у відносинах, але освідчення в коханні першим прозвучало з вуст Горбунова.

Нагадаємо, до шлюбу з Юрієм Катею була одружена один раз за політиком Олегом Поліщуком, з яким виховує спільного сина Іллю, зараз він навчається на айтішника в США. У Горбунова від попередніх стосунків дітей немає, лише доросла падчерка.