“Повернулась”: зниклу зрадницю Ані Лорак застукали в незвичайному місці – втекла після зірваного концерту

Нещодавно Мережу сколихнула новину про те, що концерти зрадниці Ані Лорак у Європі один за одним зривають. Після останніх подій зірку "застукали" у жалюгідному вигляді – не нафарбоване обличчя сховала за сонцезахисними окулярами

Ані Лорак заробила собі неймовірно погану репутацію в Україні. Зірка досі мовчить про повномасштабне вторгнення росії на територію суверенної держави навіть після майже семи місяців, проте дозволяє собі називатися однією з найкращих співачок України. Так, у рамках європейського туру, який розпочався з Чехії, Ані Лорак назвала себе “найтитулованішою співачкою”. Проте, успіхом низка концертів не увінчалася. Вже у Празі її концерт було скасувано завдяки старанням небайдужих, а в Німеччині пообіцяли зірвати виступ, якщо скандальна співачка туди приїде.

Небайдужі європейські активісти, а також українці та представники української діаспори вимагали від чеських організаторів концертів скасувати виступ зрадниці Ані Лорак. Чеські організатори погодилися та виконали прохання публіки. Після туру Європою Ані Лорак з’явилася в росії. Зірка ніяк не коментувала ситуацію, що склалася, а продовжила працювати і жити “за бугром”.

У москві колись популярну в Україні співачку засвітила така ж скандальна журналістка Олена Жигалова. Жінка опублікувала відео з ліфта, в якому Ані Лорак стоїть у повсякденному образі, на руці знаменитості висить сумка, а очі вона прикриває сірими сонцезахисними окулярами. Варто зазначити, що зірка не наносила макіяжу, а її обличчя майже “опухло” від так званих уколів краси.

Ані Лорак чомусь не захотіла розголошувати своє повернення на нову батьківщину, проте російська журналістка здала співачку з потрохами. Схоже, що незабаром Олена Жигалова візьме інтерв’ю у скандальної співачки. Хоча переважна більшість коментарів під опублікованим в Інстаграм відео вихваляє зрадницю, знайшлося і кілька “добрих слів” від українців. Так, публіка тицьнула Лорак носом у її мовчання і чітко висловила свою думку щодо її поведінки.

Українці заявили, що вони не чекають на Ані Лорак вдома і зневажають її за те, що вона намагається сісти на два стільці одночасно. Є підстави підозрювати, що незабаром опальна журналістка з росії видалить усі гнівні коментарі та залишить лише добрі та милі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.