“Між мною і Тонею цього немає”: Арсен Мірзоян розповів, чому скандалить з Матвієнко і відповів про розлучення

Нещодавно Мережу сколихнула новина про те, що Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко розлучаються. Український співак розповів про скандали з дружиною та поділився всією правдою про розлучення

Вперше чутки про розлучення Арсена Мірзояна та Тоні Матвієнко з’явилися ще перед новим роком. У грудні 2021 року пара вирішила залишити чутки без уваги, що дуже насторожило фанатів. Нещодавно шанувальники знову почали підозрювати, що їхні улюблені співаки на межі розставання. Цього разу Матвієнко не змовчала: Тоня заявила, що їхнє кохання з Арсеном Мірзояном не зруйнує нічого.

Артистка зізналася, що перші чутки про їхнє розлучення пішли з “жовтої преси”, а решта ЗМІ просто підхопила гучну новину і “понеслася”. Однак, поділилася Матвієнко, якби вона насправді розлучалася, то неодмінно про це повідомила б шанувальникам.

Варто зазначити, що чоловік Матвієнко рідко коментує своє особисте життя. Більше того, із чоловіка часто й силою не дістати хоч якісь деталі стосунків із Тонею. Проте, нещодавно Арсен Мірзоян давав інтерв’ю для програми “Життя відомих людей” і там він чесно прокоментував стосунки з дружиною, їхнє “розлучення”, а також розповів про те, де чому між ними виникають сварки.

Співак зізнався, що його почуття до Тони Матвієнко так само сильні, як і в день їхнього весілля – розлучатися ніхто не збирається. Однак, за одкровенням Мірзояна, між коханими іноді виникають непорозуміння та сварки – як у будь-якій іншій парі. Артист не захотів визнавати, хто в сім’ї зазвичай робить перші кроки після скандалів, але уточнив: сам він ненавидить сварки і в будь-якій ситуації намагається поводитися м’якше.

Хтось когось не почув, не почув, не зрозумів. Нам здається, що останніми роками є потреба у представнику такої професії як комунікатор. Це спеціальна людина, яка пояснюватиме, про що саме говорить партнер

– поділився з журналістом Арсен Мірзоян.

Артист додав, що між ними з Тонею Матвієнком немає комунікатора, а тому їм доводиться самостійно розуміти одне одного. Мірзоян розповів, що, на його думку, причинами сварок стає звичайне непорозуміння, а не інші фактори, про які пліткують фанати.

Одна з найзнаменитіших пар українського шоу-бізнесу, незважаючи на всі “стички”, завжди намагається одне одного підтримати і допомогти у вирішенні будь-яких неприємностей. Арсена Мірзояна та Тоню Матвієнко можна вважати найміцнішою парою України.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.