“Думайте, де шматок хліба взяти”: змучена Оля Полякова емоційно звернулася до росіян

Українська співачка Оля Полякова постала перед підписниками у змученому вигляді та записала гнівне звернення до своєї російської аудиторії. Поставила всі крапки над "i"

За час повномасштабної війни в Україні співачка Ольга Полякова стала відома своєю благодійною та волонтерською діяльністю. Артистка активно організовувала та виступала на концертах за кордоном, виручені кошти з яких вирушали на потреби українців, а також досі займається волонтерством.

Особиста сторінка зірки в Інстаграм заповнена правдою про те, що відбувається в Україні, а сама Полякова ніколи не соромилася відверто коментувати повномасштабний наступ росії. За таку позицію її особистий блог неодноразово відправляли в так званий “тіньовий” бан. Крім того, частина російської аудиторії, яка залишилася на неї підписана, неодноразово обурювалася такими висловлюваннями.

Однак Оля Полякова розуміє, що правда на її боці, а тому за свої слова не вибачається і завжди чітко аргументує свою позицію. На цей раз росіяни поцікавилися в української співачки, чому вона так ненавидить росію. Полякова відповіла та запропонувала росіянам випробувати на власній шкурі те, як українці живуть останні сім місяців, і лише потім заявляти про свою величезну доброту.

Деякі росіяни мені пишуть: “Що ти така зла? Ти множиш ненависть! За що ти росіян ненавидиш?”. А ви поживіть, як ми сім місяців. А ви поблукайте з дітьми за кордоном, чоловіка не бачте, думайте, де шматок хліба взяти, походьте в бомбосховища, побігайте. Поживіть під бомбами, поховайте рідних та близьких, позбудьтесь будинку, позбудьтесь свого звичного життя. Я подивлюся, якими ви “добренькими” будете

– гнівно відповіла на запитання своєї російської аудиторії Ольга Полякова.

Звернення української співачки до своєї російської аудиторії
Звернення української співачки до своєї російської аудиторії

Нагадаємо, що співачка також відреагувала на те, що в росії розпочалися мітинги з антивоєнними гаслами. Подібні протести стартували після оголошеної владимиром путіним “часткової мобілізації”. Полякова висміяла росіян і поцікавилася, чому вони почали протестувати більш ніж через пів року війни.

А де ж ви були раніше? Тільки коли вас росіян це торкнулося особисто, і страх за своїх дітлахів змусив вас нарешті вийти на вулицю, і ви нарешті вийшли, ви нарешті кричите. А наших дітей вам шкода не було? А нашим дітям життя було не потрібне?

– риторично запитала співачка.

Полякова звинуватила росіян у тому, що вони холоднокровно понад пів року спостерігали за тим, як від ворожих ракет в Україні гинуть тисячі мирних людей, серед яких діти та люди похилого віку, і заявила, що тепер росіянам залишається лише пожинати плоди свого мовчання.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.