“Думайте, де шматок хліба взяти”: змучена Оля Полякова емоційно звернулася до росіян

Українська співачка Оля Полякова постала перед підписниками у змученому вигляді та записала гнівне звернення до своєї російської аудиторії. Поставила всі крапки над "i"

За час повномасштабної війни в Україні співачка Ольга Полякова стала відома своєю благодійною та волонтерською діяльністю. Артистка активно організовувала та виступала на концертах за кордоном, виручені кошти з яких вирушали на потреби українців, а також досі займається волонтерством.

Особиста сторінка зірки в Інстаграм заповнена правдою про те, що відбувається в Україні, а сама Полякова ніколи не соромилася відверто коментувати повномасштабний наступ росії. За таку позицію її особистий блог неодноразово відправляли в так званий “тіньовий” бан. Крім того, частина російської аудиторії, яка залишилася на неї підписана, неодноразово обурювалася такими висловлюваннями.

Однак Оля Полякова розуміє, що правда на її боці, а тому за свої слова не вибачається і завжди чітко аргументує свою позицію. На цей раз росіяни поцікавилися в української співачки, чому вона так ненавидить росію. Полякова відповіла та запропонувала росіянам випробувати на власній шкурі те, як українці живуть останні сім місяців, і лише потім заявляти про свою величезну доброту.

Деякі росіяни мені пишуть: “Що ти така зла? Ти множиш ненависть! За що ти росіян ненавидиш?”. А ви поживіть, як ми сім місяців. А ви поблукайте з дітьми за кордоном, чоловіка не бачте, думайте, де шматок хліба взяти, походьте в бомбосховища, побігайте. Поживіть під бомбами, поховайте рідних та близьких, позбудьтесь будинку, позбудьтесь свого звичного життя. Я подивлюся, якими ви “добренькими” будете

– гнівно відповіла на запитання своєї російської аудиторії Ольга Полякова.

Звернення української співачки до своєї російської аудиторії

Нагадаємо, що співачка також відреагувала на те, що в росії розпочалися мітинги з антивоєнними гаслами. Подібні протести стартували після оголошеної владимиром путіним “часткової мобілізації”. Полякова висміяла росіян і поцікавилася, чому вони почали протестувати більш ніж через пів року війни.

А де ж ви були раніше? Тільки коли вас росіян це торкнулося особисто, і страх за своїх дітлахів змусив вас нарешті вийти на вулицю, і ви нарешті вийшли, ви нарешті кричите. А наших дітей вам шкода не було? А нашим дітям життя було не потрібне?

– риторично запитала співачка.

Полякова звинуватила росіян у тому, що вони холоднокровно понад пів року спостерігали за тим, як від ворожих ракет в Україні гинуть тисячі мирних людей, серед яких діти та люди похилого віку, і заявила, що тепер росіянам залишається лише пожинати плоди свого мовчання.