Турок Мурат Налчаджиоглу разом з красунею-нареченою відвів падчерку до школи у крихітному українському селі

Турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, який є колишнім чоловіком зрадниці України Ані Лорак, разом зі своєю нареченою відвів падчерку до школи.

10 років Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак були одружені. У 2019 році співачка офіційно розірвала шлюб із турецьким красенем, який вже знайшов своє щастя в особистому житті після розлучення.

Ані Лорак покинув бойфренд, поки колишній чоловік забезпечує молоду пасію.
Мурат Налчаджиоглу разом із красунею-нареченою відвів свою падчерку до школи

Восени 2021 року чоловік покликав заміж нову обраницю, молоду українку Лілію. Вона прийняла пропозицію руки та серця і нині має статус нареченої Мурата. У дівчини також є дочка Олександра від попередніх стосунків та щасливі сімейні кадри говорять про те, що Налчаджиоглу ставиться до падчерки як до рідної дитини.

У Мережі колишній чоловік Ані Лорак виклав кадри з майбутньою дружиною та падчеркою спочатку на ґанку, а потім і у класі місцевого ліцею у селищі Стецева Івано-Франківської області. Закохані відвели дитину на навчання до простої сільської школи, тоді як дочка Мурата та співачки Софія ходить до престижної гімназії в москві за нечувані гроші.

Мурат Налчаджіоглу разом із красунею-нареченою відвів свою падчерку до школи
Мурат Налчаджиоглу разом із красунею-нареченою відвів свою падчерку до школи

Нагадаємо, після початку повномасштабного російського вторгнення на територію України Мурат Налчаджиоглу забрав кохану до Туреччини, де вони перебували кілька місяців. Нещодавно пара вирішила повернутися додому, більшу частину часу вони проводять у Києві, де займаються бізнесом, а також часто бувають на Івано-Франківщині, де живуть батьки Лілії.

Ані Лорак за час конфлікту жодного разу не назвала росію країною-окупантом і лише через 7 місяців мовчання заговорила про любов до Батьківщини, знову промовчавши на тему того, хто розв’язав цю війну. Як і після подій 2014 року знаменитість намагається всидіти на двох стільцях, про що свідчить її публічний лист.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.