“Кожен день п’ю пів пляшечки, пляшечку”: Оля Полякова розповіла про розлучення з коханим й особисті проблеми

Українська співачка Оля Полякова у новому випуску "Дорослі дівчата" чесно розповіла про проблеми в особистому житті, а також прокоментувала розлучення зі своїм чоловіком

На офіційному YouTube каналі української телеведучої Маші Єфросініної часто виходять випуски відомого шоу “Дорослі дівчата”. Глядачам такі шоу дуже до вподоби, адже у кожній новій серії жінки публічно розповідають про найпотаємніші речі зі свого життя. Відтак у новому випуску Інтернет-шоу співачка Оля Полякова чесно зізналась про свої особисті проблеми, розповіла про те, що думала над розлученням з чоловіком і про те, що останнім часом дуже зловживає випивкою.

За словами зірки, вона дуже часто хотіла розлучитись зі своїм 60-річним чоловіком бізнесменом та навіть говорила про це з ним. Проте, далі розмов справа не заходила, адже, як би сильно закохані не сварились, вони все одно цінують й кохають одне одного. Найскладніше при розлученні, за визнанням артистки, ділити спільне майно. Коли Вадим Буряковський і Оля Полякова починали обговорювати розлучення, то співачка завжди питала, що робити із житлом.

Скріншот із нового випуску Інтернет-шоу "Дорослі дівчата"
Скріншот із нового випуску Інтернет-шоу “Дорослі дівчата”

Її чоловік їй відповідав просто: підемо розлучимось, а я на тебе все перепишу. Після цих слів жінка завжди “танула” і забувала про всі негаразди, адже найбільше вона любить свого обранця за його добре серце. Відносини Олі й Вадима пережили багато випробувань, серед яких банкрутство чоловіка, а також розлучення через війну – Полякова разом із доньками тимчасово живе у Європі.

До речі, сама співачка зізналась, що у Європі вона оформила соціальні виплати, на які і живе з доньками. Артистка поділилась деталями, що останнім часом вона дуже економить на всьому. Більш того, на благодійному концерті, який пройшов раніше у США, Полякова не наймала багато персоналу – з організаційними питаннями, які раніше вирішували її працівники, Оля зіштовхнулась самостійно.

Проте, найбільше глядачів здивувало зізнання Полякової у тому, що вона останнім часом дуже часто й багато випиває. Відтак співачка розповіла про те, що сильно втомлюється, а тому майже кожного вечора розслабляється за допомогою різних напоїв.

Я ввечері не їм, я тільки п’ю. Кожен день пів пляшечки, пляшечку, іноді півтори… Талія трошки заплила, животик з’явився. Зморшок немає, тому що я ботокс вколола

– чесно прокоментувала Оля Полякова.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.