Олега Винника не брали на телебачення: продюсер Полякової розкрив причину непопулярності чоловіка Таюне

Відомий український співак Олег Винник довгий час не світився на телебаченні вже будучи популярним і як виявилося на це були певні кар'єрні причини.

Олег Винник став справжнім феноменом на українській сцені. Після того як він побудував кар’єру за кордоном, співак повернувся до України і миттєво підкорив слухачів, почавши збирати повні зали на своїх концертах. При цьому на телебаченні виконавець почав з’являтися не так давно. Відомий продюсер Михайло Ясинський, який співпрацює з Ольгою Поляковою, прокоментував ситуацію:

Певний час клієнтами музичної індустрії були якісь заможні чоловіки, які якось десь там відпочивали, якісь були свята і решта. Тільки-тільки ми почали жити більш менш здоровою економікою, одразу з’явився Винник. Це людина, яка співала естраду, яка довгий тривалий час в Україні була маргіналізована, її не брали на телеканали

, – розповів Ясинський.

Продюсер Олі Полякової розповів, чому Олега Винника не брали на телебачення

Як він сказав, Олег Винник одразу став зіркою №1 в Україні, навіть без згадок ЗМІ. Перші два роки артист був клієнтом Ясинького і коли на його виступах вже збиралися повні зали, на телебачення його все одно не брали. Продюсер пояснив, чому так складалося:

Була якась така дистанція, яку нав’язали нам двадцять років проросійського існування українського медіа, і те що зробили з українською естрадою, воно так трошки… Ну таке. Але взагалі не таке. І саме його (Винника) успіх це підтверджує. Коли ми почали працювати і показувати людям, що це успіх і взагалі не колхоз, як нам казали, ми почали це обговорювати з продюсерами телеканалів, так він і з’явився на великих екранах. Саме він підтверджує мої прогнози щодо того, якою буде музика, наступна музика, такої музики буде більше, але вона вже не так звучить, як нам здавалось

, – пояснив продюсер.

Нагадаємо, Олег Винник після початку повномасштабного російського вторгнення пропав із соціальних мереж, лише згодом його адвокат заявила, що співак поїхав у Німеччину займатися своїм здоров’ям, а також розвивати діяльність свого благодійного фонду “Вовчиця”, допомагаючи українським захисникам на фронті.