“Жертва пластики”: співачка Таїсія Повалій розповіла, хто понівечив її обличчя

Зрадниця Таїсія Повалій ніяк не може змиритись зі своєю старістю – зірка буквально стала жертвою пластичних операцій. Нещодавно вона зізналась, хто так сильно зіпсував її обличчя

Українська співачка Таїсія Повалій, яка наразі підтримує путінський режим, найбільш відома скандалами, пов’язаними із кількістю пластичних операцій, на яких вона стала пацієнтом. Відтак публіка впевнена, що співачка занадто зловживає послугами косметологів і пластичних хірургів, а від деяких “уколів краси” їй би варто було відмовитись.

Шанувальники неодноразово порівнювали фотографії артистки – за часів її молодості вона мала зовсім інше обличчя. Зовнішність Таїсії Повалій буквально видає той факт, що вона неодноразово вдавалась до пластичних операцій. Проте, ніякі уколи й скальпелі не приховають природнього старіння. Останні роки операції не допомагають артистці.

Як зізнається сама співачка, її обличчя виглядає понівеченим через недостатню кваліфікацію лікарів, послугами яких вона користується. Стало відомо, що одного разу Таїсія Повалій мала плачевний досвід з косметологом – спеціаліст неправильно провела процедуру, від чого зовнішність співачки набула огидного вигляду, а з наслідками цього “уколу краси” вона бореться й досі.

У мене до сих пір в обличчі мігрує цей гель. І я раджу всім жінкам добре вивчати тему перед тим, як щось собі зробити

– прокоментувала Повалій.

Обличчя Таїсії Повалій сьогодні майже не впізнати
Обличчя Таїсії Повалій сьогодні майже не впізнати

Нагадаємо, що зрадниця Таїсія Повалій за більш ніж пів року повномасштабної війни ні разу не висловилась про те, що відбувається у її рідній країні. Проте, 9 травня, на російському концерті до Дня перемоги, артистка заспівала “Пісню про рушник”. Така поведінка викликала ступор і нерозуміння зі сторони українців.

Окрім того, співачка виступала і на російському концерті, присвяченому пам’яті відомого в росії Йосипа Кобзона. Таїсія Повалій останнім часом дуже часто виступає з українськими піснями, а тому в українців такий вектор поведінки викликає, як мінімум, подив. Варто відзначити, що артистка обрала доволі зручний спосіб заробляти – “і вашим, і нашим”.

Президента України неодноразово закликали позбавити Повалій звання Народної артистки, а також усіх інших почестей, які вона встигла здобути за довгі роки творчої діяльності на Батьківщині. Варто згадати і минулорічні бідкання артистки, коли вона жалілась, що їй не дозволяють виступати в Україні. Повалій впевнена, що “усіх налаштували, що вона – ворог”. На думку співачки, це – несправедливо.

Схожі статті

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.

Нереально смачний торт на сковороді: краще, ніж у кондитерських. Без духовки і чимось схожий на “Наполеон”

Рецепт торта на сковороді стане в нагоді господиням, які хочуть приготувати домашній десерт, але не мають у своєму розпорядженні духовку. Процес приготування простий та швидкий.