“Наша донька стала студенткою”: Олена Зеленська розповіла про навчання дітей президента

Олена Зеленська повідомила про те, що її донька стала студенткою й поділилась деталями стосовно того, де навчатимуться президентські діти в новому навчальному році

Олена Зеленська – відома українська сценаристка та авторка студії “95 Квартал”. Проте, з 2019 року жінка найбільше відома своєю новою роллю – перша леді України. Незважаючи на те, що Олена Зеленська нині активно займається громадською, волонтерською й благодійною діяльністю, вона не забуває про свій найголовніший обов’язок – материнство.

Разом зі своїм чоловіком, а також діючим президентом України, Володимиром Зеленським вони виховують двоє дітей. Молодшому Кирилові 9 років, а старша донька Олександра цього року відсвяткувала повноліття. В одному з нещодавніх інтерв’ю Олена Зеленська поділилась чудовою новиною – старша президентська донька вступила до вищого навчального закладу. Перша леді не приховувала деталей: вони з батьком новоспеченої студентки були неймовірно цьому раді.

Нині Олена Зеленська веде активну громадську діяльність, проте не забуває про свій головний обов'язок - материнство
Нині Олена Зеленська веде активну громадську діяльність, проте не забуває про свій головний обов’язок – материнство

Олена Зеленська поспілкувалась із журналістами в рамках інтерв’ю для телепрограми “60 Minutes Australia”. Кадри з цієї розмови нещодавно з’явились на офіційному акаунті Офісу президента в YouTube. Перша леді України відповіла на запитання журналістів про те, як у час повномасштабної війни живуть їхні з Володимиром Зеленським діти.

Олена Зеленська відповіла, що Олександра та Кирило нічим не відрізняються від усіх інших українських дітей. Вони живуть поруч зі своїми батьками, а у лютому та березні часто питались, коли все це скінчиться.

Зазвичай у цей час усі наші сім’ї намагалися спланувати, що вони робитимуть на Різдво, як святкуватимуть Новий рік. В Україні зараз ні в кого навіть думок про це немає

– розповіла Олена Зеленська і додала, що всім українцям зараз важко і майже неможливо щось планувати.

Хоча Олена Зеленська не поділилась деталями стосовно того, у якому саме ВНЗ навчатиметься її старша донька, вона потішила шанувальників новинами про вступ Олександри Зеленської
Хоча Олена Зеленська не поділилась деталями стосовно того, у якому саме ВНЗ навчатиметься її старша донька, вона потішила шанувальників новинами про вступ Олександри Зеленської

Окрім того, перша леді додала, що їхня дочка стала студенткою. Хоча деталей Зеленська не розкривала, вона поділилась своєю щирою радістю стосовно цієї новини. Наразі невідомо, у якому саме закладі навчатиметься Олександра Зеленська, проте цей ВНЗ точно знаходиться на території України.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.