“Має залишатися щось сакральне”: Оля Цибульська зізналась, чому більше 20 років приховувала свого чоловіка

Нещодавно Оля Цибульська захопила шанувальників несподіваним зізнанням: артистка нарешті показала, з ким 20 років крокує пліч-о-пліч життям. Тепер зірка відповіла, чому так довго приховувала чоловіка

Наприкінці літа українська співачка Оля Цибульська нарешті продемонструвала прихильникам свого чоловіка-красеня. Артистка поділилась ніжними сімейними знімками, на яких підписники змогли побачити зовнішність Сергія – українського бізнесмена і батька сина Цибульської.

Довгий час шанувальники мали підозри, що потайки співачка крутить роман зі своїм колегою Дзідзьо. Артисти, як виявилось, дійсно перебувають у близьких і навіть родинних стосунках, проте назвати їх романтичними важко. 2018 року їхня спільна подруга народила первістка й запросила музикантів стати йому хресними батьками.

Будь-які чутки про роман Цибульської та Дзідзьо для них є добрячим приводом посміятись, адже одне до одного вони ставляться майже як брат до сестри. У серпні співачка вирішила раз і назавжди поставити крапку в обговоренні її особистого життя – вона показала всьому світові, кого насправді щиро кохає.

У нещодавньому інтерв’ю артистка зізналась, що насправді вона не приховувала свого сімейного стану, а сам Сергій не мав якихось упереджень стосовно того, аби потрапити в об’єктив камери. Оля Цибульська зізналась, що вона просто надавала перевагу розділяти робоче з особистим – співачка не хотіла “втягувати” свого коханого у професійні моменти.

Оля Цибульська зі своїм справжнім чоловіком
Оля Цибульська зі своїм справжнім чоловіком

Оля Цибульська відверто заявила, що не мала ніяких поганих мотивів у тому, аби нарешті розкрити особистість свого чоловіка. Для неї був важливий не піар, а насамперед відвертість зі своїми прихильниками. Двадцять років артистка вирішувала мовчати про сім’ю, аби не влаштовувати із цього шоу. Тепер, на думку співачка, наступив найвдаліший момент для того, щоб продемонструвати кохання свого життя.

Є люди, для яких публічність – частина роботи, як у мене. Сергію публічність ніколи не була потрібна

– пояснила Оля Цибульська і додала, що зараз ситуація ніяк не змінилась. Вона не хотіла публічно коментувати свої стосунки, адже воліла залишити таємницю, хотіла, аби в її житті залишилось принаймні щось “сакральне”.

Після початку повномасштабного вторгнення в житті кожного українця наступив переломний момент, а тому, за думкою артистки, далі приховувати найголовнішу людину в своєму житті вона не бачила сенсу.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.