“Не потрібно лити бруд на своїх громадян”: Буланова повчає Галкіна і Пугачову, які назавжди покинули росію

Алла Пугачова та Максим Галкін останнім часом гучно заявляють про свій спротив путінській політиці. Проте, російським пропагандистським артистам така позиція не подобається

Одна з найвідоміших пар шоу-бізнесу вміє вразити не лише своєю різницею у віці, але і громадянською позицією. Максим Галкін вже давно перебуває за межами росії й активно заявляє про підтримку України. На початку вересня російського артиста навіть внесли до списку “іноземного агента”, творчість та діяльність якого буцімто спонсорується іноземними спонсорами.

Втім, артиста така новина не засмутила, а його дружина Алла Пугачова публічно попросила і її оголосити іноагентом, адже вона абсолютно солідарна зі своїм зірковим чоловіком. Нещодавно стало відомо, що Примадонна зібрала речі, взяла дітей і покинула територію росії. Більш того, журналісти ЗМІ “Телеграф” продемонстрували фото ізраїльського паспорту зірки, а його справжність, за заявами медіа, підтвердили прикордонники.

Примадонна отримала ізраїльське громадянство
Примадонна отримала ізраїльське громадянство

Відтак Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком та дітьми, схоже, назавжди покинули територію російської федерації, а отже можуть спокійно висловлювати спротив кремлівській політиці. Проте, така позиція не дуже подобається пропагандистським артистам із росії. Наприклад, Тетяна Буланова вирішила повчати старшу за неї Аллу Пугачову з її чоловіком Максимом Галкіним.

Російська артистка висловила свою думку: вона вважає той факт, що Примадонна разом зі своїм чоловіком пародистом висміюють пропагандистів та окупантів, недоречним.

Чим там на своїх виступах займається Максим Галкін – ось цього я не можу зрозуміти. Мені здається, це неправильно як мінімум

– прокоментувала Тетяна Буланова.

Алла Пугачова разом зі своїми дітьми та чоловіком
Алла Пугачова разом зі своїми дітьми та чоловіком

Співачка також додала, що вона впевнена, якби Алла Пугачова висловлювалась так само, як і Максим Галкін, то вона не змогла би так спокійно повернутись до російської федерації. Тетяна Буланова підсумувала свою думку провокаційним висловом: “Немає недоторканних, це з часів Сталіна зрозуміло”.

Співачка також додала, що їй все одно, хто де проживає, адже це є особистою справою кожного. Проте, за думкою Буланової, “головне – не лити бруд на своїх співвітчизників”. Схоже, що правда для російських пропагандистів – це бруд.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.