“Не потрібно лити бруд на своїх громадян”: Буланова повчає Галкіна і Пугачову, які назавжди покинули росію

Алла Пугачова та Максим Галкін останнім часом гучно заявляють про свій спротив путінській політиці. Проте, російським пропагандистським артистам така позиція не подобається

Одна з найвідоміших пар шоу-бізнесу вміє вразити не лише своєю різницею у віці, але і громадянською позицією. Максим Галкін вже давно перебуває за межами росії й активно заявляє про підтримку України. На початку вересня російського артиста навіть внесли до списку “іноземного агента”, творчість та діяльність якого буцімто спонсорується іноземними спонсорами.

Втім, артиста така новина не засмутила, а його дружина Алла Пугачова публічно попросила і її оголосити іноагентом, адже вона абсолютно солідарна зі своїм зірковим чоловіком. Нещодавно стало відомо, що Примадонна зібрала речі, взяла дітей і покинула територію росії. Більш того, журналісти ЗМІ “Телеграф” продемонстрували фото ізраїльського паспорту зірки, а його справжність, за заявами медіа, підтвердили прикордонники.

Примадонна отримала ізраїльське громадянство

Відтак Алла Пугачова разом зі своїм чоловіком та дітьми, схоже, назавжди покинули територію російської федерації, а отже можуть спокійно висловлювати спротив кремлівській політиці. Проте, така позиція не дуже подобається пропагандистським артистам із росії. Наприклад, Тетяна Буланова вирішила повчати старшу за неї Аллу Пугачову з її чоловіком Максимом Галкіним.

Російська артистка висловила свою думку: вона вважає той факт, що Примадонна разом зі своїм чоловіком пародистом висміюють пропагандистів та окупантів, недоречним.

Чим там на своїх виступах займається Максим Галкін – ось цього я не можу зрозуміти. Мені здається, це неправильно як мінімум

– прокоментувала Тетяна Буланова.

Алла Пугачова разом зі своїми дітьми та чоловіком

Співачка також додала, що вона впевнена, якби Алла Пугачова висловлювалась так само, як і Максим Галкін, то вона не змогла би так спокійно повернутись до російської федерації. Тетяна Буланова підсумувала свою думку провокаційним висловом: “Немає недоторканних, це з часів Сталіна зрозуміло”.

Співачка також додала, що їй все одно, хто де проживає, адже це є особистою справою кожного. Проте, за думкою Буланової, “головне – не лити бруд на своїх співвітчизників”. Схоже, що правда для російських пропагандистів – це бруд.