“Пропонував усім артистам”: Ані Лорак зізналась, що Меладзе вимагав від неї близькості заради кар’єри

Скандальна українська співачка Ані Лорак розповіла про свою співпрацю з композитором і продюсером Костянтином Меладзе та викрила дуже особисті подробиці.

Ані Лорак виступає на великій сцені з юного віку, тому вже давно особисто побачила шоу-бізнес зсередини. Багато людей мають стереотип про те, що популярність співачки часто заробляють через дуже близькі стосунки зі своїми продюсерами. Першим продюсером і як виявилося чоловіком Ані Лорак був Юрій Фальоса. Зірка жила у цивільному шлюбі з ним з 1995 по 2005 роки.

Пізніше співпрацю артистці пропонував російський продюсер і композитор Костянтин Меладзе, який просив певну плату за допомогу в кар’єрі, як стверджувала Лорак. За її словами, він відчував до неї симпатію, але вона на такі умови сумісної роботи не погодилася:

Сталося те, що Костя десь відчував до мене симпатію. Була б я другою людиною, можливо, моє життя пішло б по злітній смузі

, – заявила Лорак в шоу “Доля людини”, натякаючи на пропозиції Меладзе дуже особистого характеру.

Стало відомо, чому Ані Лорак повернулась до росії
Ані Лорак зізналась, що Меладзе вимагав від неї близькості заради кар’єри

Також Ані стверджувала, що Костянтин Меладзе після її відмови заборонив усім своїм знайомим в індустрії з нею спілкуватися:

Я не прийняла умови його роботи, ці умови знаходилися в особистій площині, ми дорослі люди, мі все розуміємо

І ніби то в той момент Ані Лорак вирішувала для себе, на що готова піти заради того, щоб стати популярною виконавицею.

ЗМІ повідомили про невиліковну хворобу сину Меладзе
Ані Лорак зізналась, що Меладзе вимагав від неї близькості заради кар’єри

Нагадаємо, співачка після початку повномасштабної війни росії проти України замовчала і не висловлювала своєї позиції. Зірка видалила сторінку в соціальних мережах, залишилася без концертів у рф та зникла з медійного простору, але влітку 2022 з’явилися афіші з її виступами в Європі, як найтитулованішої української співачки. Активісти не дозволили цим концертам відбутися, а після їх відміни Лорак повернулася в Instagram та анонсувала повернення на сцену в росії.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.