“Висмоктують з пальця”: Наташа Корольова виправдалася за виступ для росіян у кольорах українського прапору

Нещодавно зрадниця Наташа Корольова розважала росіян на концерті в москві. Глядачів обурив той факт, що під час виступу артистка була в кольорах українського прапору

Відома й раніше улюблена співачка українців народилась і виросла в Києві. Проте, у певний момент свого життя артистка захотіла далі будувати кар’єру в росії. Зараз вона перебуває в шлюбі з танцівником Тарзаном, який активно підтримує злочинний кремлівський режим. Корольова вирішила долучитись до пропагандистської діяльності чоловіка й виступила для росіян у москві. Співачка розважала росіян, поки по сцені бігала підтанцьовка, вдягнена в триколор.

Проте, якщо свій прапор росіян цілком влаштовував, то публіка обурилась, коли побачила, що позаду Корольової, одягнутої в блакитну сукню, розмахують жовтими полотнами. На зірку “полилась” порція хейту – з обох сторін. Українці назвали поведінку зірки цинічною, адже поки вона “вимахує” жовтими прапорами, її “рідна” країна накриває сусідню ракетами.

Проте, в Мережі вирішили обуритись і росіяни. Відтак, гості концерту заявили свою незгоду з подібною підтанцьовкою й вимагали змінити кольори костюмів. Втім, Наташа Корольова вирішила спробувати виправдатись за подібний викид. Так, замість того, щоб сказати правду про те, що відбувається, замість підтримки та спроби відкрити росіянам очі, Корольова заявила, що її хейтять начебто без причини.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Наташа Корольова опублікувала кадри з концерту, а українці залишили коментарі
На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Наташа Корольова опублікувала кадри з концерту, а українці залишили коментарі

Розпалюють неприязнь на рівному місці. Ситуацію висмоктують з пальця, що загострює і без того складну ситуацію. У мене виникло питання: “Навіщо?”. Багато років у мене пісня про жовті тюльпани, її знають всі

– заявила Наташа Корольова у коментарі для російського ЗМІ.

Співачка додала, що фінальний номер концерту передбачає те, що танцюристи виходять на сцену із атрибутикою під колір тюльпанів у пісні. Корольова зазначила, що тканина була зеленуватого кольору, а не жовтого. Крім того, артистка додала, що в подальшому змінювати колір своєї сукні вона не збирається.

Нагадаємо, що Наташа Корольова публікувала кадри з концерту в росії, а українці вирішили нагадати співачці, що зараз відбувається у країні, в якій вона народилась. Схоже, що правда сильно заколола очі Корольовій, адже російська артистка обмежила можливість залишати коментарі після порції запитань від української аудиторії.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.