17-річна Маша Полякова ошелешила, що їй більше за все не подобається в Лондоні: “Не можу передати як”

Старша донька української співачки Олі Полякової Марія приступила до свого навчання у престижному вузі в Лондоні та розповіла, що їй там не подобається.

До повномасштабної війни росії проти України Маша Полякова мріяла навчатися у музичному коледжі Берклі в Бостоні. Один навчальний рік там коштує приблизно 40 тисяч доларів. Можливість оплачувати це навчання у її батьків була до 24 лютого 2022 року. Після Оля Полякова втратила стабільний заробіток на концертах, оскільки зараз більшість виступів благодійні, тому довелося обирати інший навчальний заклад.

Маша Полякова подавала документи в 5 різних вузів. Співачка розповідала, що донька буде вчитися там, куди вийде поступити і де родина потягне по фінансам. Дівчина стала студенткою музичного університету BMus в Лондоні.

Оля Полякова отвела детей на похороны Елизаветы II в Лондоне
Маша Полякова ошелешила, що їй більше за все не подобається в Лондоні

Марія є блогеркою у популярних соціальних мережах, але зараз вона рідко щось викладає у блогах. Можливо, немає часу з навчанням. Проте нещодавно своїм фанатам Маша розповіла, що їй не подобається житті в столиці Великобританії. Головною проблемою для неї стала погода, коли постійно йдуть дощі і різко холодає:

Я ненавиджу лондонську погоду. По-перше, цей проклятий дощ, а по-друге, я зараз йду в спідниці, тому що було тепло хвилин 15 назад, а тепер холодно, я не можу вам передати як

, – розповіла Маша.

Маша Полякова ошелешила, що їй більше за все не подобається в Лондоні
Маша Полякова ошелешила, що їй більше за все не подобається в Лондоні

Нагадаємо, Оля Полякова та її чоловік-бізнесмен Вадим Буряковський виховують двоє дітей. Крім старшої доньки Марії у них підростає молодша Аліса, яка через війну також відправилася на навчання за кордон. Її співачка віддала у британську школу-інтернат, де разом навчання і проживання. Полякова пішла на такий крок, тому що вона не може постійно бути з дитиною через концертну діяльність. Зірка зізналася, що на концертах в Європі і Америці також заробляє, а на благодійність перераховує тільки частину зібраних коштів.

Схожі статті

Дітки не просто підросли, а вже й постаріли: як змінилися актори, що зіграли дітей у “Величному столітті”

Відомий турецький серіал "Величне століття" зробив зірками кінематографу багатьох юних акторів, які давно виросли і їх вже не впізнати. Подивіться, як вони змінилися.

Мій ходовий рецепт із кабачків: подаю до столу і на свято, і на звичайну вечерю, а всі радіють та просять ще

Приготувати смачні кабачкові деруни можна просто й дуже швидко. Розповідаємо про найкращий рецепт апетитного частування, яке точно варто подати до столу.

Старший син Сергія Реброва від першого шлюбу опікується меншими: як виглядають нащадки футбольного тренера

49-річний Сергій Ребров, який нині тренує збірну України з футболу, має дорослого старшого сина від першого шлюбу та двох молодших, яких йому подарувала друга дружина Анна.