“Тест показав дві смужки”: Катерина Репяхова потішила новиною – Віктор Павлік знову стане татом?

Молода дружина відомого українського співака Катерина Репяхова потішила всіх фанатів неочікуваними фотографіями – позувала у сукні для вагітних і з округлим животиком

Віктор Павлік та Катерина Репяхова – одна з найвідоміших пар українського шоу-бізнесу з цікавою історією знайомства та кохання. За зірковим шлюбом уважно спостерігають сотні тисяч підписників у соціальних мережах. Молода дружина українського співака активно займається блогінгом, а Віктор Павлік намагається наслідувати її приклад.

На особистих сторінках у соціальній мережі Інстаграм Катерина Репяхова постійно публікує цікаві історії, фотографії та милі сімейні відео. Шанувальники дівчини можуть буквально прожити кожен день зі своїм кумиром. Дружина Павліка показує, як росте їх спільний син, які з ними трапляються пригоди та кумедні історії.

Нещодавно Катерина Репяхова вдарилась у спогади й вирішила пригадати, якою була її перша вагітність. Дівчина пригадала, що у цей день в минулому, 4 жовтня, вона дізналась, що скоро стане мамою – тест на вагітність показав дві смужки. Молода дружина Павліка показала знімки з лікарні, а також милі кадри, на яких танцює з чоловіком.

Історія Катерини Репяхової в Інстаграм
Історія Катерини Репяхової в Інстаграм

4 жовтня для мене особливий день. Тест показав дві смужки. Я ніколи не забуду ті відчуття, 2 роки тому

– поділилась з шанувальниками чуттєвими спогадами Катерина Репяхова.

Окрім того, знаменита дружина вирішила пригадати, як для неї пройшла перша вагітність. Дівчина поділилась відео, на якому танцює з Віктором Павліком, а у підписі до Історії залишила: “В мене була неймовірна вагітність. Тільки найсвітліші спогади”. На відео Катерина Репяхова, схоже, перебуває вже на останніх місяцях, адже її живіт дуже великий.

На вулиці злегка прохолодна погода, а тому щасливе подружжя одягнуте тепло. Віктор Павлік тоді носив куртку-бомбре зі штанами й закритим взуттям. А от майбутня матуся вирішила не сковувати ніжки й одягнула босоніжки. Втім, сукню дівчина обрала довгу й простору, аби нічого не заважало малятові в животі, а наверх накинула піджак яскравого рожевого кольору.

Вагітний танець Репяхової з Павліком
Вагітний танець Репяхової з Павліком

Усіх шанувальників зачарував той факт, що Віктор Павлік і Катерина Репяхова закохано дивляться одне на одного й не припиняють усміхатись. Подружжя виглядає щасливим у передчутті народження свого первістка.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.