Росіянин Іван Ургант заявив, що не просив у Потапа вибачення за свою країну: “У слухавку не ридав”

Нещодавно український репер Потап заявляв, ніби Іван Ургант "плакався" йому в слухавку й вибачався за дії своєї країни, проте російський ведучий заперечив це

Відомий репер та продюсер Олексій Потапенко на днях зізнався у тому, що після початку повномасштабної війни він отримав телефонний виклик від популярного російського ведучого Івана Урганта. За словами співака, росіянин ледве не плакався у слухавку й просив щиро вибачити його за дії рідної країни. Потап зазначив, що вважає Урганта чи не єдиним представником російського шоу-бізнесу, який відчував докори совісті, а тому вирішив перепросити за цілу країну.

Втім, телеведучий Ургант поспішив відреагувати на гучну заяву Олексія Потапенка. Російський ведучий заперечив той факт, що після 24 лютого ридав під час розмови з Потапом. Ургант зізнався, що дійсно телефонував колезі в Україну, проте, за його словами, він ні за що не вибачався і точно не проявляв надлишок емоцій.

Іван Ургант також додав, що коментувати та розмовляти публічно про приватні телефонні діалоги – не у його стилі. На думку Івана Урганта, те, про що розмовляють дві людини, стосується лише їх, а також спецслужб, які, за словами ведучого, відстежують кожен дзвінок. Проте, зізнався російський артист, якщо Потапенко вирішив, що потрібно обговорювати їхню розмову, то ведучий повинен сказати правду.

Іван Ургант заявив, що Потап був не зовсім чесним зі своїми шанувальниками

В такому випадку повідомляю. У трубку не ридав. Вибачення за країну не просив

– виправдався у росЗМІ російський ведучий.

Хоча ведучий з росії поспішив виправдатись перед публікою своєї країни через раптове зізнання свого українського “колеги”, Ургант чомусь вирішив не розповідати, що саме стало темою для розмови після початку повномасштабної війни. Потап на звинувачення у брехні ще ніяк не відреагував.

Варто зазначити, що після початку лютневого російського вторгнення на територію України Іван Ургант опублікував у своїх соціальних мережах чорний квадрат зі славнозвісним й популярним “за бугром” закликом “Ні війні”. Цікаво, що саме після цієї публікації російський Перший канал прибрав з ефіру програми за участю Івана Урганта. До цього артиста завжди “крутити” в прайм-тайм.