Вагітну Каменських сховав за кордоном: зарослий Потап викликав підозри про поповнення в родині

Усі прихильники зіркової пари Насті Каменських та Олексія Потапенка з нетерпінням чекають на народження зіркового первістка. Артисти не припиняють інтригувати фотографіями

Іноді здається, що народження зіркового первістка Насті Каменських та Олексія Потапенка публіка чекає більше за самих знаменитостей. Шанувальники постійно шукають, за що “зачепитись”, аби змусити співачку нарешті зізнатись у тому, що вона вагітна. У кожній фотографії, яку Настя публікує, фанати шукають округлий животик і хоча би найменший натяк на вагітність зірки.

Проте, Каменських неодноразово заявляла, що поки в їхній сім’ї не планується поповнення. Співачка перебуває в щасливому шлюбі з Олексієм Потапенко – нині артисти проживають в Україні, проте до дітей поки що не готові. Більш того, зірковий екстрасенс Макс Гордєєв нещодавно зізнався, що він не відчуває, що скоро Каменських та Потап стануть батьками.

Так, за словами екстрасенса від Каменських йде жіноча енергія, проте вона ніяк не пов’язана з вагітністю та народженням дітей. Макс Гордєєв впевнений, що у найближчому майбутньому зірка буде розвиватись у професійному плані – їй вдасться записати багато крутих пісень, які виведуть її творчість на новий рівень. Втім, за словами Гордєєва, фанатам не слід чекати, що зовсім скоро вони стануть свідками зіркового народження.

Проте, прихильники не втрачають надії і постійно намагаються “викрити” таємницю Насті Каменських та Потапа. Так, нещодавно артистка публікувала меланхолійні фотографії з потяга, але і в цих публікаціях прихильники побачили натяки на становище зірки та навіть на розлучення з Потапом. Підписникам зірки здалось, ніби вона чимось сильно засмучена.

На кадрах Настя Каменських виглядала понурою та змученою – вона дивилась на дощ, що крапав за вікном потяга. В описі до публікації українська співачка залишила свої філософські думки. Певна частина фанатів співачки погодились з описом до кадрів, але інша частина почала сильно переживати і попросила Настю зізнатись, чим вона так засмучена.

Під останньою публікацією Насті Каменських запитань про її вагітність стало помітно менше. Співачка розповіла про речі, які допомагають їй відволікатись від страшних подій, які відбуваються в Україні. Настя розповіла про танці.

Декілька хвилин того, що приносило радість та задоволення раніше, у мирні часи — дарують емоційний заряд та оптимізм

– поділилась своєю думкою з підписниками Каменських.

Схожі статті

Цвітну капусту будуть їсти навіть ті, хто її не любить: найсмачніший рецепт капусти у клярі. Готую щотижня

Чудовий спосіб додати у свій раціон більше овочів – це приготувати цвітну капусту в клярі. Це смачна та проста в приготуванні страва, яка сподобається навіть капризним гурманам.

Такі пончики самі в рот просяться: “пухнасті” і дуже смачні, а робляться зовсім просто. Мій ходовий смаколик

Пончики на молоці виходять доволі пишними й водночас м'якенькими. Тісто дріжджове, тож вироби добре ростуть під час смаження у фритюрі. Ідеальний рецепт смаколиків.

Про цю начинку всі забули, а раніше так готували на кожній кухні. Пиріжки, як біляші, тільки в 5 разів кращі

Приготувати пиріжки в домашніх умовах смачними – задача, "ключ" до якої шукають сотні тисяч господинь. Ділимось цікавим рецептом, про який усі забули, а дарма.