“Бачу себе у кріслі журі”: Ілона Гвоздьова прокоментувала втечу Влада Ями та розповіла про свої кар’єрні плани

Влад Яма наразі знаходиться за кордоном і повертатись до України не планує. Багато зіркових колег танцівника висловились проти такої позиції. Ілона Гвоздьова поділилась своєю думкою

Ілона Гвоздьова відома в Україні як танцівниця, хореографиня, а також учасниця популярного шоу “Танці з зірками”. У новому інтерв’ю, яке було опубліковане на каналі “Твоє” в YouTube, дівчина зізналась, як ставиться до колег чоловіків, які під час війни в Україні виїхали за кордон.

Ведуча програми запитала в Ілони Гвоздьової, чи не хотіла би танцівниця зайняти суддівське місце колеги після завершення війни. Вона наголосила, що Влад Яма зараз потрапив у доволі скрутне становище, адже після його скандального рішення залишатись за кордоном, вдома танцівника “грубо кажучи, не чекають”.

Ілона Гвоздьова відповіла доволі обережно. Хореограф заявила, що їй складно відповідати на такі запитання, адже вона чудово знає, що таке – бути “по ту сторону сцени”. Втім, зізнається танцівниця, вона бачить себе на місці зіркового журі, проте не в кріслі Влада Ями. Ілона Гвоздьова зізналась, що цього жадає кожна людина, тому було би нечесно з її боку брехати. Дівчина розповіла, що її розвиток у професійному плані передбачає той факт, що вона стане суддею.

Ілона Гвоздьова поділилась своїм ставленням до зіркових колег, які виїхали за кордон
Ілона Гвоздьова поділилась своїм ставленням до зіркових колег, які виїхали за кордон

Кожному танцівнику це цікаво, не всі про це кажуть. Це класний стрибок. Але це має вирішувати канал, народ

– поділилась своїми думками Ілона Гвоздьова.

Танцівниця додала, що до Влада Ями, як і до всіх інших колег, які виїхали за кордон, вона ставить вже байдуже. За зізнанням артистки, рішення виїжджати чи залишатись, стосується лише того, хто його приймає. Ілона Гвоздьова розповіла, що вона не може когось судити, а тим паче вирішувати, чи правильно вчинила людина, чи ні.

Окрім того, танцівниця додала, що, на її думку, кожен подібний випадок варто розглядати окремо, а не в сукупності. Гвоздьова впевнена, що у кожного можуть бути свої причини для виїзду. Якщо людина за кордоном приносить більше користі, то виїхати – це безперечно правильне рішення.

Проте, Ілона Гвоздьова впевнена: коли людина мовчки виїжджає за кордон і публікує буденні відео та фотографії з пляжу або відпочинку, така поведінка викликає підозри й не дуже позитивні думки.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.