Актори “Дизель Шоу” Яна Глущенко та Олександр Бережок 7 років разом: у зіркової пари важлива спільна дата

Гумористичне шоу від "Дизель Студіо" єднає серця. Ще одна відома зіркова пара святкує свій ювілей. Актори Яна Глущенко та Олександр Бережок вже 7 років разом

Завдяки одному з найпопулярніших гумористичних проєктів України “Дизель Шоу” народилось чимало сімей, а також зав’язались не одні міцні дружні стосунки. І це не дивно, адже кожен член великої команди завжди щирий і усміхнений – артисти дарують кожному глядачу заряд позитивної енергії. В команді “Дизель Шоу” панує повага одне до одного, а також хороша дружня атмосфера.

Найвідомішим сценічним “подружжям” телепрограми є не тільки Євген Сморигін та Вікторія Булітко, але і Яна Глущенко з Олександром Бережком. Хоча артисти в реальному житті не зустрічаються, вони залишаються хорошими друзями. Проте, на “особистому фронті” в зірок все добре – вони щасливо одружені зі своїми коханими.

Яна Глущенко та Олександр Бережок сім років виступають разом
Яна Глущенко та Олександр Бережок сім років виступають разом

Особисте життя Яни Глущенко

Участь акторки в гумористичному проєкті “Дизель Шоу” подарувала їй не тільки визнання та любов телеглядачів, але і справжнє кохання. Шоу дійсно єднає серця, адже саме на робочому місці Яна Глущенко познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком. Обранцем акторки став концертний директор “Дизель Шоу” Олег Збарщук.

Яна Глущенко зі своїм чоловіком
Яна Глущенко зі своїм чоловіком

Весілля пара відгуляла в доволі незвичному форматі – експрес розпис за годину. Одяглись вони так само незвично. Зірки відмовились від типових весільних образів і вирішили накинути на плечі джинсові куртки. Справжньому коханню не потрібні пишні весілля: схоже так подумали закохані. Зараз пара виховує сина.

Особисте життя Олександра Бережка

На момент знайомства зі своєю майбутньою дружиною Олександр ще не був таким популярним, як зараз. Його кохана Олена Бережок на той момент була більш відома, адже активно займалась танцями, працювала в модельному бізнесі, а також готувалась до участі в конкурсі “Міс Україна”.

Олександр Бережок зі своєю дружиною
Олександр Бережок зі своєю дружиною

Втім, Олександр Бережок зміг підкорити серце дівчини своєю наполегливістю. Артист одразу заявив майбутній дружині, що заради неї він готовий на все. І Бережок продемонстрував це своїми діями. Закохані стали чоловіком та дружиною 2012, після двох років стосунків.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.