Екс-чоловік зрадниці Тетяни Денисової Саша Кривошапко показав фото із РАГСу: скромна церемонія двох закоханих

Олександр Кривошапко поділився знімками з важливої події – нещодавно український співак одружився втретє, а в Мережі показав, як пройшла скромна церемонія

Український співак Олександр Кривошапко брав учать у відомому проєкті “Х-Фактор”, завдяки якому здобув свою популярність. Хоча минулі стосунки стали для артиста дещо болісними, у період повномасштабної війни в Україні співак зумів розгледіти своє щастя.

13 вересня в одному зі столичних РАЦСів відбулась церемонія одруження Олександра Кривошапка та його третьої дружини Марії. Закохані вирішили відмовитись від помпезних святкувань, адже заявили, що зараз невідповідний для цього час. Втім, новоспечене подружжя пообіцяло, що після перемоги неодмінно влаштують гучні гуляння.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олександр Кривошапко опублікував романтичний знімок, на кому разом із дружиною хизується обручками. У описі до публікації співак зазначив, що разом зі своєю коханою пройшов не одне випробовування, а також усвідомили багато речей.

Олександр Кривошапко та його дружина Марія біля РАЦСу
Олександр Кривошапко та його дружина Марія біля РАЦСу

Нагадаємо, що після розпису в РАЦСі Олександр Кривошапко зізнавався, що вони з Марією розстались перед початком повномасштабного вторгнення, втім після 24 лютого в сім’ї співака стались негаразди, а його кохана тоді сильно підтримала Олександра. За зізнанням артиста, саме тоді він зрозумів, що не може відпустити свою долю.

Олександр Кривошапко зізнався, що зробив пропозицію коханій у доволі домашній атмосфері. Вони обидва відпочивали на дивані у вітальні після важкого дня, коли співак запитав у майбутньої дружини, чи вийде вона за нього заміж. Марія довго не вагалась і відповіла: “Так”.

Наступного дня кохані нарядно одяглись і вирушили до київського РАЦСу.

Стосунки з Тетяною Денисовою

Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою
Олександр Кривошапко з колишньою дружиною Тетяною Денисовою

Стосунки Олександра Кривошапко та Тетяни Денисової зав’язались, коли співак брав участь у шоу “Х-Фактор”. Танцівниця, яка нині відома як зрадниця, була креативним продюсером проєкту, а між нею та Кривошапком ледве не одразу промайнула іскра. Оточення колишнього подружжя не вірило, що Олександр та Тетяна довго будуть разом – навіть їхнє весілля не змусило повірити у міцність стосунків.

Усього через пів року подружнього життя колишні закохані вирішили, що час розлучатись. Можливо, причиною стала велика різниця у віці, втім прихильники вважають, що у Тетяни Денисової та Олександра Кривошапка не склалось через абсолютно різні характери. Співак – романтичний та турботливий, не зміг “ужитись” з імпульсивною та пристрасною Денисовою.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.