Тост з маслом та червоною ікрою і стейк з лосося: молода дружина Романа Сасанчина похвалилася безбідним життям

Молода дружина Романа Сасанчина у своєму блозі в Instagram показала підписникам свій раціон. Зіркова родина на харчуванні схоже не економить.

Роман Сасанчин після своєї перемоги в шоу “Голос країни-10” став досить популярним серед дівчат, але нікому з них вже не світить серце співака. У 2021 році Рома одружився з вагітною нареченою Іванною, яка в тому ж місяці зробила його татом. У пари народилася донька Елізабет.

Музична кар’єра Романа призупинилася через зрозумілі на те причини – спочатку карантин, який не дав можливості виступати, потім війна, але без діла хлопець не сидить, бо треба забезпечувати родину. Його дружина Іванна теж знаходить спосіб заробляти з дому. Дівчина розвиває сторінку в Instagram, де демонструє прихильникам сімейне життя і співпрацює з різними брендами, яких рекламує за гроші. Також Іванна є майстром з афронарощення волосся.

Дружина Романа Сасанчина постійно стикається з критикою в Мережі, хейтери дорікають їй у тому, що вона живе за рахунок чоловіка, але Іванна вже не раз наголошувала, що теж заробляє і тим більше на свої примхи та послуги з б’юті-сфери кошти з сімейного бюджету не витрачає.

Молода дружина Романа Сасанчина похвалилася безбідним життям

Молода пара зараз живе в Тернополі на знімній квартирі, хоча в Києві у них є власне житло, яке Рома виграв у “Голосі”, але через таку неспокійну ситуацію в країні вони не зважуються їхати в столицю. Не дивлячись на те, що подружжя витрачає кошти на оренду, вони також можуть дозволити собі поласувати червоною ікрою і лососем.

Іванна показала в Instagram-сторіз, як насолоджувалася тостом з маслом та червоною ікрою і що готувала на вечерю стейк з червоної риби.

Як це смачно. Вечеря у нас була вогонь

, – написала дівчина.

Молода дружина Романа Сасанчина показала, як їсть червону ікру

Дружина Романа Сасанчина часто показує підписникам свої кулінарні шедеври. Дівчина часто радує співака домашніми варениками, борщем і не забуває урізноманітнювати меню для маленької доньки.