Володимир Дантес публічно покепкував з Наталі Могилевської: “Робить укриття непридатними для користування”

Володимир Дантес вирішив покращити настрій своїм шанувальникам і покепкував з Наталі Могилевської. Співак поділився глузливим твітом на особистій сторінці в соціальній мережі

Сьогодні українці прокинулись не від звуків будильника, а ранішнє горнятко кави супроводжували моторошні новини про масовані обстріли України. Втім, горе лише загартовує та єднають, а тому, попри повномасштабну війну, українські артисти завжди намагаються підтримати своїх шанувальників.

Так, відомий український співак Володимир Дантес вирішив поділитись зі своїми підписниками дописом з Твіттеру, який його насмішив. Користувач соціальної мережі закликав киян під час повітряної тривоги уникати станцій метро, на яких з’являється Наталя Могилевська. У опублікованій історії шоумен зазначив, що твіт його насмішив.

Шановні кияни, під час повітряних тривог намагайтесь уникати станції метро “Позняки”. Туди приходить Наталя Могилевська, починає співати й робить укриття практично непридатними для користування

– зазначив користувач мережі Твіттер Sashko Kulchytsky.

Володимир Дантес поділився смішним твітом про Наталю Могилевську
Володимир Дантес поділився смішним твітом про Наталю Могилевську

У яких стосунках Наталя Могилевська та Володимир Дантес

Насправді українська співачка перебуває у хороших дружніх стосунках з Володимиром Дантесом. На початку його кар’єри він виступав з Вадимом Олійником у гурті “ДіО фільми”. Тоді Наталя Могилевська була їхнім продюсером. Як зазначає сама співачка, між нею та Дантесом часто виникали сварки та непорозуміння, втім вона з теплом згадує про співпрацю.

Наталя Могилевська зізналась, що їй було важко працювати з Дантесом
Наталя Могилевська зізналась, що їй було важко працювати з Дантесом

Гурт, в якому брали одні з найталановитіших учасників “Фабрики зірок” Олійник та Дантес, завершив свою діяльність 2015 року. Наталя Могилевська в одному з інтерв’ю називала причину розпаду – за зізнанням продюсерки, Володимир Дантес був занадто недовірливим й шукав підступ у кожній дії Могилевської.

Наталя Могилевська зазначала, що артист захищається там, де ситуація цього не потребує. Іноді недовіра доходила до такого рівня, що співачці хотілось все кинути й відмовитись від будь-яких пропозицій подальшої співпраці. Саме це, за зізнанням Наталі Могилевської, стало основним фактором, який змусив її відмовитись від підписання нового контракту з Володимиром Дантесом.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.