“Так, це я”: радісна Ані Лорак з каблучкою на пальці з’явилася після довгого мовчання і втерла колишньому ніс

Відома українська співачка Ані Лорак останні декілька місяців переховувалася і мовчала, але після свого зникнення зірка з'явилася з каблучкою на пальці.

Про долю українки Ані Лорак з 24 лютого 2022 року не було нічого відомо. Співачка зникла із соцмереж, не коментувала ситуацію і своє хитке становище, збиралася в європейський тур, який зі скандалом відмінили через її лицемірство — артистка-мовчунка назвалася найтитулованішою українською співачкою, щоб заробляти на концертах у Європі, поки в її рідній країні триває війна, розв’язана росією.

Про подальші плани Лорак можна було тільки здогадуватися. Поки її колеги Світлана Лобода і Віра Брежнєва висловлювали свою патріотичну позицію, хоча і багато років працювали на російській естраді, Ані продовжувала мовчати і не висловилася навіть після того, як її запропонували позбавити звання народної артистки.

Ані Лорак зганьбилась звинуваченням у сторону свого колишнього продюсера Костянтина Меладзе
Радісна Ані Лорак з каблучкою на пальці з’явилася після довгого мовчання

В Мережі з’явилося багато новин про Лорак. У деяких ЗМІ писали про те, що співачка з’явилася в Австралії, але виявилося, що це старі відео з її концерту в Мельбурні, які виклали на фан-сторінці. Також про долю Кароліни висловився екс-менеджер Філіпа Кіркорова, який заявив, що від неї втік молодий коханець, коли у неї почалися фінансові проблеми через мовчання і відсутність гастролей. Сама зірка продовжувала мовчати, поки в Мережі не з’явилося відео від російської журналістки, на якому об’явилася Лорак з великою каблучкою на безіменному пальці.

На звернення “Діва повернулася” радісна і усміхнена співачка заявила:

Так, це я

Все говорить про те, що Лорак згодилася дати інтерв’ю російській пресі, що вже ясно демонструє її позицію стосовно війни.

Нагадаємо, колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу разом зі своєю майбутньою дружиною Лілією розвиває бізнес в Україні та допомагає чим може. Спільна дочка екс-пари живе зі скандальною матір’ю.

Схожі статті

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.

Жодне свято не обходиться без цього рулету: у м’ясний фарш загортаю оригінальну начинку. Це мега смачно!

М'ясний рулет зі шпинатом – смачна та ситна страва, яка прикрасить будь-який святковий стіл. Ця закуска вийде нереально апетитною. Спробуйте!

Дізналася рецепт найкращої закуски для будь-якого застілля. Йдуть як насіння: м’ясні ковбаски “Джерікі”

На застіллях завжди присутні напої, а відповідно і закуски. Чудову закуску можна приготувати і вдома. Сьогодні ми підготували рецепт м'ясних в'ялених ковбасок, які ідеально підходять для цієї ролі.