Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу “Моя прекрасна няня”

Відома акторка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк вже 3 роки бореться із складною онкологічною хворобою. Всі ці 3 роки акторка не виходить на зв'язок зі своїми прихильниками.

Про те, що зірка серіалу “Моя прекрасна няня” хвора на рак мозку стало відомо в 2019 році. Тоді Анастасія Заворотнюк якраз стала мамою в тертій раз за допомогою процедури ЕКЗ. Прихильники одразу пов’язали ці дві події, однак лікарі стверджують, що Заворотнюк вірогідно була хвора ще до планування дитини, а вагітність тільки пришвидшила ріст пухлини.

Младшая дочь Заворотнюк
Як виглядає молодша донька Заворотнюк

Сім’я Анастасії Заворотнюк прийняла рішення не коментувати перебіг хвороби та лікування акторки. Та і сама “няня Віка” вже 3 роки не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками. Однак деякі подробиці її стану все ж виходять назовні.

Відомо, що Анастасія Заворотнюк довгий час проходила лікування в США. Там їй зробили операцію на мозку та провели курс хіміотерапії. Пізніше жінку перевели на екстремальну імунну терапію, яка, вірогідно, підійшла акторці, адже їй вдається вже 3 роки боротись з четвертою стадією раку, а це вже є успіх.

Зараз Анастасія Заворотнюк знаходиться у своєму заміському будинку в Підмосков’ї. Цю інформацію підтверджують її сусіди по котеджному містечку. По словам сусідів, Анастасія зовсім не схожа сама на себе. Вона пересувається лише на інвалідному візку і з нею завжди є доглядальниця. Також сусіди Заворотнюк повідомляють, що акторку важко впізнати і вона схожа на Жанну Фріске в останній рік її життя. Анастасія сильно погладшала, а її обличчя набрякло.

Варто зазначити, що в Мережі є лише одне фото Анастасії Заворотнюк, зроблене в 2022 році. Це фото із дорожніх камер спостереження. На знімку видно, що за кермом автомобіля сидить чоловік Заворотнюк Петро Чернишов, а на пасажирському сидінні – сама Анастасія. Хвороба дуже змінила зірку і вона зовсім на себе не схожа. Крім того, акторка сидить напівлежачи із закритими очима.

Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу Моя прекрасна няня

Варто зазначити, що це фото прокоментувала старша донька Заворотнюк Анна. Дівчина в своєму Інстаграм-блозі написала, що люди, які опублікували це фото, жахливі. Дівчина підтвердила, що на фото її мати.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.