Олександр та Інна Педан відзначають ювілей: на “гранатове весілля” поділилась таємницями подружнього життя

Олександр Педан давно перебуває у щасливому шлюбі зі своєю дружиною Інною. Сьогодні подружжя відзначає "гранатове весілля" – вони 19 років щасливі разом

Олександр Педан – відомий український ведучий та шоумен. Артист давно здобув свою популярність, а телеглядачам запам’ятався найбільше через “легендарне тріо”. Разом зі своїми колегами Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут вони створили чимало цікавих проєктів. Проте, сам Олександр Педан також вміє дивувати креативними ідеями та цікавими шоу.

Популярність українського телеведучого цілком виправдана, адже шанувальники Олександра Педана захоплюються професійністю, харизмою та відмінним почуттям гумору артиста. Якщо у вас виникає питання, хто ж усі ці роки професійної діяльності підтримував артиста коханням, то ми маємо відповідь. Сьогодні Олександр та Інна Педан святкують “гранатове весілля”. Закохані провели разом уже 19 років, що робить подружжя одним із найміцніших в українському шоу-бізнесі.

Історія кохання Олександра та Інни Педан

Вперше Олександр Педан зустрів свою дружину на змаганнях у шкільному КВК. Тоді артист навчався у 9 класі, а після короткої зустрічі він дуже довго не бачив Інну. Втім, доля вирішила ще раз натякнути майбутньому подружжю, що їм варто бути разом. Пізніше Олександр Педан зустрів Інну під час навчання в університеті. Тоді закохані нарешті зрозуміли всі натяки долі та відтоді не розлучались. 2003 року вони офіційно стали парою.

Сам Олександр Педан зізнається, що він не може повірити у той факт, що так довго перебуває у шлюбі з Інною. Телеведучий неодноразово зізнавався, що любить та цінує свою дружину, втім для нього диво, що вже 19 років вони крокують життям разом.

Олександр Педан привітав дружину в Інстаграм
Олександр Педан привітав дружину в Інстаграм

Олександр Педан не втомлюється заявляти, що найголовніше досягнення в їхньому житті – це народження та виховання двох їхніх дітей. Валерія Педан цьогоріч вступила у вищий навчальний заклад, а молодший син подружжя Марк народився 2016 року й зараз тішить батьків зразковою поведінкою.

Секрет міцного шлюбу

Олександр Педан поділився секретом їхніх з Інною щасливих та міцних стосунків. Так, за зізнанням Педана, їм довелось пройти через багато випробувань, втім зараз вони нарешті досягли повного взаєморозуміння та поваги. Телеведучий зазначає, що через стільки років разом вони навчились слухати одне одного й зараз переживають найкращий період сімейного життя.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.