“Складний час”: стривожена Наташа Корольова спішно купила білети, пакує валізи та їде з російської столиці

Російську співачку, яка народилася в українській столиці Києві Наташу Корольову чекають тисячі кілометрів шляху. Зірка купила білети і вже збирає валізи.

Наташа Корольова після 24 лютого 2022 року ні разу не висловилася на підтримку України, в якій народилася і виросла, звідки її батьки та рідні. В молодості співачка поїхала будувати кар’єру в москві, там і залишилася жити, але протягом своєї кар’єри вона постійно нагадувала, що киянка і знаходила привіт заспівати українські пісні.

Українці чекали, що Корольова проявить свою позицію та підтримає Батьківщину, але вона вибрала мовчати і не стала навіть заперечувати чоловіку Тарзану, який взагалі висловився за війну. При цьому рідна сестра і матір Наталі, які хоча і живуть у Сполучених Штатах Америки, але з перших днів вторгнення не мовчать і надають розголосу всьому, що відбувається на їх рідній землі. У мирному минулому мама Корольової Людмила Поривай часто відвідувала Київ і ділилася фотографіями з поїздок в Мережі.

Відомо, як живе мама Наташі Корольової в США
Наташа Корольова спішно купила білети, пакує валізи та їде з російської столиці

В цей час Наташа Корольова поспішила покинути москву. Так би мовити навколишня обстановка не дала співачці всидіти на місці. Зірка заявила, що як і більшість людей важко справляється з переживаннями, які зараз на неї навалилися. Однак вона знайшла в собі сили відволікти народ від ситуації та вирішила влаштувати концертний тур:

Ми переживаємо не прості часи, живемо і не знаємо, що день прийдешній нам готує. Невизначеність, страх, тривога. Особисто я як можу підтримати людей? За покликом серця, особливо в важкий час, моя місія – терапевтична. Ми відправляємося в тур по Дальньому Сходу з добрими світлими піснями

, – заявила співачка.

Наташа Корольова відпустить Тарзана в Україну
Наташа Корольова спішно купила білети, пакує валізи та їде з російської столиці

Свій тур подали від москви Корольова вже почала і з валізами поїхала “заспокоювати” людей.

Популярне

Схожі статті

Царські хороми! Тіна Кароль навіть не намагається приховати свій розкішний 3-поверховий особняк (ФОТО)

Відома українська співачка Тіна Кароль живе у будинку, який свого часу їй подарував покійний чоловік Євген Огір. Як виглядають хороми артистки, в яких вона навела лад?

Готую 10 років, і всім подобається. Ця вечеря ніколи не набридає: картопляні биточки з цибулею і шпротами

Биточки - це універсальна ситна та смачна страва на будь-яку пору дня. Вона сподобається як дорослим, так і дітям і буде доречною на будь-якому столі. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Їм і худну! Дуже смачний і соковитий салат “Розгрузочний” з 4-х інгредієнтів: такий можна і на свято подати

Салат за цим рецептом виходить не лише смачним, а й корисним і низькокалорійним. Ви можете їсти його навіть на ніч і не хвилюватися за власну фігуру.