17-річна Маша Полякова розповіла про курйозну ситуацію у гуртожитку в Лондоні: “Наліпила ззаду”

Старша донька Суперблондинки української сцени Олі Полякової Маша розповіла своїм підписникам про курйоз, який стався з нею в гуртожитку в Лондоні.

Маша Полякова у свої 17 років вже живе самостійним життям окремо від батьків. Вона стала студенткою престижного британського вишу музичного напрямку, проживає у гуртожитку і розвивається як блогерка найпопулярніших соціальних мереж — ТікТоку та Інстаграму. Йти стопами зіркової матері Марія зібралася вже давно. Вона захоплюється музикою з дитинства і навіть має власний колектив під назвою “ШВИ”. Їх дебют стався у 2021 році і був дуже неоднозначно сприйнятий публікою, але Оля Полякова повністю підтримує починання доньки і захищає її від нападок хейтерів у мережі.

Зараз “ШВИ” поставили на паузу свою музичну діяльність, оскільки через війну в країні учасники гурту роз’їхалися по всьому світу. З цієї ж причини Маша майже не вела свій Інстаграм ці сім місяців, але днями повернулася в інфопростір та пообіцяла фанатам більше так не зникати.

Як зізналася Полякова-молодша, вона не розуміла, що викладати, про що розповідати, коли в твоїй країні йде війна, але життя зрештою не зупинилося, тому вона вирішила, що настав час повернутися і планує ділитися з аудиторією подробицями життя студента в Англії.

Згодом Марія поділилася курйозною ситуацією, з якою зіштовхнулася днями в гуртожитку. Дівчина вирішила пограти на гітарі, але не могла знайти свій медіатор. Це невеличкий аксесуар, який застосовують для гри на струнних інструментах. За словами Маші, вона шукала його три дні поспіль, доки не зрозуміла, що весь цей час він знаходився у неї під рукою:

“Моя логіка забула про те, що я наліпила тримач для медіатора ззаду гітари. Вона в мене завжди стоїть передом”, – емоційно поділилася зіркова спадкоємиця.

Маша Полякова розповіла про курйозну ситуацію у гуртожитку в Лондоні
Маша Полякова розповіла про курйозну ситуацію у гуртожитку в Лондоні

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.