28-річна Катя Репяхова похвалилася піснею, яку Віктор Павлік присвятив їй: “До нестями я кохаю”

Молода дружина Віктора Павліка, його концертна директорка, блогерка і бізнес-вумен Катя Репяхова похвалилася піснею, яку їй присвятив зірковий чоловік.

Віктор Павлік у 2020 році одружився вчетверте на своїй коханці і концертній директорці Катерині Репяховій. Вони декілька років зустрічалися таємно, оскільки співак був у шлюбі з третьою дружиною Лорою і тривалий час не наважувався зробити остаточний вибір, але почуття підказали йому, що треба робити, тому артист розлучився і зробив пропозицію Каті.

Закохані стикнулися з великою кількістю хейту в Мережі через історію їх кохання та велику різницю у віці, Репяхова молодше Павліка на 29 років. Але пара показує всім, що така річ як вік не заважає справжнім почуттям, в їх родині повне взаєморозуміння. Катерина і Віктор через рік після одруження стали батьками хлопчика Михайла, якого оточили неймовірною турботою і любов’ю і готові заради нього звернути гори.

Катя Репяхова похвалилася піснею, яку Віктор Павлік присвятив їй
Катя Репяхова похвалилася піснею, яку Віктор Павлік присвятив їй

Репяхова ще з дитинства була фанаткою Віктора Павліка в знає всі його пісні на пам’ять. На одному з концертів вони і познайомилися. Навряд чи Катя могла собі уявити, що колись її кумир стане її законним чоловіком і буде присвячувати їй пісні, але це сталося.

В Instagram молода дружина Віктора Павліка вже показала підписникам свого блогу фрагмент пісні, написаної чоловіком для неї. Вона називається “Моя зоряна дружина” і мала вийти на початку весни, але війна ці плани порушила. Репяхова має привілей і першою слухає нові пісні артиста, які ще недоступні звичайним слухачам:

Мого серця половинка і очей моїх сльозинка, до нестями я кохаю, світ без тебе не сприймаю. Ти думок моїх тепло, друге ти моє крило

– , співає Павлік у фрагменті пісні.

Нагадаємо, дружина і син Віктора Павліка зараз знаходяться в Ізраїлі, куди Катерина заїхала з мамою перед відпочинком в Єгипті. Вони зупинилися в гостях у рідної сестри Каті, у якої жили декілька місяців під час війни.

Популярне

Схожі статті

Хліб готую тільки вдома. Хрусткий і рум’яний, а так просто і швидко: додаю для аромату часничок і зеленушку

Щоб поставити на стіл смачний хліб, не потрібно йти в булочну. Хрусткий зовні та м'який усередині ароматний хліб можна приготувати в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

“Зрозуміло, хто справжня мама дітей”: розкрита сімейна таємниця Алли Пугачової і Максима Галкіна про двійнят

Алла Пугачова і Максим Галкін продовжують бути найобговорюванішою парою в російському шоу-бізнесі. З'явилася нова версія, пов'язана з рідством Примадонни та двійнят Лізи і Гаррі.

Спробувавши цю намазку, тесть розплакався від спогадів: закуска радянської молодості. Рецепт з секретом

У радянські часи шалено відчувався брак різноманіття продуктів. Та і в таких умовах хазяєчки якось викручувалися й годували родину смачно. Приміром, на святковому столі були такі бутерброди.