“Треба йти на побачення”: Ксенія Мішина більше не Холостячка – до акторки залицяється загадковий романтик

Останнім часом Ксенія Мішина отримує чимало квітів. Цього разу таємний залицяльник акторки перевершив усі очікування і вразив зірку грандіозним сюрпризом

Схоже, що скоро Ксенія Мішина втратить звання однієї з найкрасивіших Холостячок країни. Українська акторка на особистій сторінці в соціальній мереж Інстаграм похизувалась грандіозним подарунком від загадкового кавалера. Артистка не знає його імені, ніколи в житті не бачила цього чоловіка, втім вже дуже заінтригована.

Поки артистка займалась своїми справами, загадковий залицяльник вирішив підготувати неочікуваний сюрприз. Так, коли Ксенія Мішина спустилась до підземного паркінгу, аби забрати свою автівку, на зірку чекав презент. Її автомобіль було обклеєно квітами, до ручок машини були прикріплені червоні повітряні кульки, а на капоті транспорту лежав величезний букет із троянд. Окрім того, на нову хазяйку чекав білий іграшковий медвідь.

Ксенія Мішина поділилась із підписниками кадрами неочікуваного сюрпризу від таємного прихильника
Ксенія Мішина поділилась із підписниками кадрами неочікуваного сюрпризу від таємного прихильника

Також на Ксенію Мішину чекала записка, в якій розкривається дещо більше деталей щодо сюрпризу. Загадковий кавалер зазначає у своєму зверненні, що його першочерговою задачею було змусити артистку усміхнутись. Крім того, чоловік запрошує Ксенію Мішину на побачення. Прихильник зізнається: він розуміє, що в акторки може виникнути чимало запитань, втім він обіцяє відповісти на кожне з них на особистій зустрічі.

Таємний залицяльник запросив українську знаменитість на побачення у четвер. Він також заборонив знімати квіти, що приклеєні до автомобіля Ксенії Мішиної. Втім, обіцяє чоловік, він самостійно оплатить мийку, яка знадобиться після того, як квіти відпадуть.

Ксенія Мішина показала романтичну записку, яку її таємний прихильник залишив разом із подарунком
Ксенія Мішина показала романтичну записку, яку її таємний прихильник залишив разом із подарунком

Втім, Ксенії довелось ослухатись наказу її прихильника. Дорогою у справах артистку зупинила поліція з проханням зняти квіти з машини. За їхніми словами, квіти відклеюються від автомобіля й можуть створювати аварійну ситуацію на дорозі. Але Ксенія Мішина зазначила, що, на її думку, люди навколо просто заздрять тому, що її автомобіль обклеєний такими красивими квітами.

Ксенія Мішина показала кадри, на яких відклеює красиві квіти зі свого автомобіля
Ксенія Мішина показала кадри, на яких відклеює красиві квіти зі свого автомобіля

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.